22.7 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ο αντίπαλος του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού στον 2ο γύρο του Youth League

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον αντίπαλό του στον 2ο γύρο του Domestic Path στο UEFA Youth League έμαθε ο Ολυμπιακός Κ19. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αναμετρηθούν με την Ταλίνα Κάλεφ, μετά την κλήρωση του διεξήχθη την Πέμπτη (3/10).

Το πρώτο παιχνίδι έχει οριστεί στις 23 Οκτωβρίου, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 6 Νοεμβρίου. Μάλιστα, το εντός έδρας ματς των Πειραιωτών θα γίνει όπως και την περσινή αγωνιστική περίοδο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αν οι Πειραιώτες προκριθούν, στον τρίτο γύρο θα βρουν μπροστά τους τον νικητή του ζευγαριού της Τρέντσιν από την Σλοβακία με την Ζμπρογιόβκα Μπρνο από την Τσεχία.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, καλούνται φυσικά να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι με πρώτο στόχο βέβαια την ανάδειξη νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν την ομάδα ανδρών, όπως έγινε με αρκετούς που πήραν… προαγωγή από τον προπονητής της πρώτης ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Μάλιστα οι Κωστούλας και Μουζακίτης στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο ήταν στο αρχικό σχήμα και είχαν εξαιρετική απόδοση, με τον δεύτερο να βγάζει και την ασίστ για τον Ελ Κααμπί, ο οποίος έκανε το 2-0.

Φυσικά ο Κωστούλας είχε περάσει και ως αλλαγή στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιόν για το Europa League, στην πρεμιέρα και είχε και ευκαιρία να σκοράρει με ένα υπέροχο ψαλιδάκι στο β’ ημίχρονο της αναμέτρησης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό