23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Ανσαριφάρντ δεν θα μείνει στην ΑΕΚ. Ενδιαφέρον από Ιράν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δημοσίευμα  της ιστοσελίδας «bignewsnetwork» υποστηρίζει ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα φύγει από την ΑΕΚ και η Περσέπολις ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ιρανός επιθετικός Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει αναφερθεί ότι θα φύγει από την ΑΕΚ. Ο 30χρονος επιθετικός πήγε στην ελληνική ομάδα με ένα τριετές συμβόλαιο τον Αύγουστο του 2020, από την ομάδα του Κατάρ, Αλ Σαιλίγια. Ο Ανσαριφάρντ έχει παίξει επίσης και σε άλλες ελληνικές ομάδες, στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό, από το 2015 έως το 2018. Τα ιρανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Περσέπολις ενδιαφέρεται για τον παίκτη».

Η ΑΕΚ πράγματι ψάχνει για φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Καρίμ. Αυτό δεν κάνει την αποχώρηση του δεδομένη. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο και η επιστροφή του στο Ιράν δεν αποτελεί προτεραιότητα. Αν βρει μια καλή πρόταση ίσως όμως αποχωρήσει.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό