22.9 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο αμφιλεγόμενος σταρ του ΝΒΑ, Ντουάιτ Χάουαρντ διέπρεψε στο «Dancing with the stars» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από 18 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο του ΝΒΑ και με ένα βαρύ βιογραφικό στην πλάτη του το οποίο εύκολα μπορεί να τον καθιστά μελλοντικό Hall of Famer, ο άλλοτε αμυντικός «ογκόλιθος» του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, έδειξε ότι έχει και αλλού ταλέντο.

Ο λόγος φυσικά για τον Ντουάιτ Χάουαρντ ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο αμερικανικό τηλεοπτικό σόου «Dancing with the stars» δοκιμάζοντας τις ικανότητές του στον χώρο και μάλιστα πηγαίνοντάς τα αρκετά καλά, μαζεύοντας 22 βαθμούς με άριστα το 30 και έχοντας για παρτενέρ την έμπειρη 31χρονη χορογράφο Ντανιέλα Κάραγκαχ.

Ο 39χρονος (τα κλείνει τον Δεκέμβριο) άλλοτε σταρ του NBA εκμυστηρεύτηκε μεταξύ άλλων πως το κίνητρο της συμμετοχής του στο σόου αφορούσε τον γιο του, Τρέι θέλοντας να του αποδείξει πως στη ζωή μπορεί να καταφέρει ό,τι βάλει στο μυαλό του.

Μετά από μια διετή περιπλάνηση στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν, ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν κατάφερε να βρει μια ακόμα ευκαιρία για να επιστρέψει στο ΝΒΑ, με τον ίδιο να αριθμεί μέσους όρους καριέρας 12 πόντων και 8.8 ριμπάουντ, ενώ στην ακμή του ήταν ο… φόβος και ο τρόμος της ρακέτας προσεγγίζοντας τους 20 πόντους και τα 15 ριμπάουντ. Μεταξύ άλλων, ωστόσο, τον βαραίνουν μερικές εξωγηπεδικές περιπέτειες, ανάμεσα στις οποίες είχε βρεθεί να κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος ενός άνδρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό