23.3 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Αμέθυστος: Το Προστατευτικό Ορυκτό των Ιχθύων και οι Πνευματικές του Δυνάμεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Dream Building > Ο Αμέθυστος: Το Προστατευτικό Ορυκτό των Ιχθύων και οι Πνευματικές του Δυνάμεις

Ο Αμέθυστος: Το Προστατευτικό Ορυκτό των Ιχθύων και οι Πνευματικές του Δυνάμεις

Ο αμέθυστος είναι το προστατευτικό ορυκτό των Ιχθύων! Συνδέεται με τον πλανήτη Δία και ανταποκρίνεται στα δύο ανώτερα τσάκρα, το τρίτο μάτι (έκτο τσάκρα) και την κορώνα (το έβδομο τσάκρα, στην κορυφή του κεφαλιού). Το όνομά του συνδέεται με την πνευματική φύση των Ιχθύων και προέρχεται από έναν αρχαίο μύθο.

Ο μύθος λέει πως ένας πιστός προσκυνητής της Άρτεμης προσευχόταν στον ναό της, όταν εμφανίστηκε ο Διόνυσος, μεθυσμένος και οργισμένος επειδή είχε προσβληθεί από κάποιον. Έστειλε έτσι τις τίγρεις του να επιτεθούν στον προσκυνητή, αλλά η Άρτεμης τον προστάτευσε μεταμορφώνοντάς τον σε κρύσταλλο. Ο Διόνυσος, μετανιωμένος, έριξε κρασί από σταφύλια πάνω στον κρύσταλλο, και έτσι πήρε το βαθύ μοβ χρώμα του ο αμέθυστος.

Καθώς οι Ιχθύες, παιδιά του Ποσειδώνα, έχουν μια προδιάθεση προς τις ουσίες, ο αμέθυστος τους βοηθά να αντιστέκονται, καθώς το όνομά του σημαίνει κυριολεκτικά “α-μέθυστος”, δηλαδή αυτός που δεν μεθά. Προστατεύει από κακές συνήθειες, καθώς και από κάθε ψυχική επίθεση ή αρνητική πνευματική επιρροή. Καθαρίζει και διατηρεί την ενέργεια του Ιχθύ καθαρή, προστατεύοντας τον προσωπικό του χώρο και την αύρα του.

Μέσα από τη σύνδεσή του με τον πλανήτη Δία, ο αμέθυστος βοηθά στη διατήρηση υψηλών ενεργειακών δονήσεων, σταθεροποιώντας τα πνευματικά και ψυχικά στοιχεία του Ιχθύ. Σαν βιολετί φλόγα, καθαρίζει από αρνητικές ενέργειες και στέλνει πίσω κάθε κακόβουλη επιρροή.

Σημαντικό: Πριν χρησιμοποιήσετε τον αμέθυστό σας, πρέπει να τον καθαρίσετε ενεργειακά. Μπορείτε να τον τοποθετήσετε για μία ώρα πάνω σε αλάτι ή να τον ξεπλύνετε με κρύο τρεχούμενο νερό, δηλώνοντας την πρόθεσή σας να τον καθαρίσετε από κάθε αρνητική ενέργεια.

Προγραμματισμός του ορυκτού σας: Κρατήστε τον αμέθυστο στα χέρια σας και πείτε είτε νοερά είτε φωναχτά: “Προγραμματίζω αυτό το ορυκτό να με προστατεύει από οποιαδήποτε ενεργειακή παρεμβολή στο αιθερικό ή φυσικό μου σώμα”. Μία φορά προγραμματισμός αρκεί. Απλώς φρεσκάρετε την ενέργειά του βγάζοντάς τον στον ήλιο μία φορά την εβδομάδα.

Άλλα προστατευτικά ορυκτά για τους Ιχθύες είναι ο Λάπις Λάζουλι και ο Λαβραδορίτης. Μπορείτε να τα συνδυάσετε, αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη!

Πώς να τον έχετε μαζί σας: 

Για προστασία στον χώρο σας:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό