29.9 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Ο αδερφός Κασσελάκη ρίχνει «βέλη» στους «87» του αντάρτικου στον ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ασπίδα» πάνω από τον αδερφό του υψώνει ο Στέλιος Κασσελάκης με αφορμή τις «ριπές» που δέχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το «αντάρτικο» των 87 βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Τwitter, ο Στέλιος Κασσελάκης παρουσιάζει θέση του αδερφού του για τη διαφάνεια στο κόμμα και ο ίδιος σχολιάζει ότι με το κείμενο που υπογράφουν οι «87» δείχνουν πως θέλουν «συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα».

 Ο Στέλιος Κασσελάκης παρενέβη σχολιάζοντας ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη που κατηγορούσε τους «87» για πραξικόπημα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το “πραξικόπημα του Συνεδρίου” απέτυχε. Τώρα έχουμε το “πραξικόπημα των με 87”. Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο Κασσελάκης πάλευε μόνος του στις Ευρωεκλογές, με καμιά δεκαριά ανθρώπους. Οι άλλοι απλώς περίμεναν ένα κακό αποτέλεσμα για να βάλουν την υπογραφή τους».

Ο Στέλιος Κασσελάκης απάντησε υπερασπιζόμενος τις επιλογές του αδελφού του: «Στέφανος: Θέλω Διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος, έτσι ώστε να υπηρετούμαι το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων.”87″: Θέλουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κόμματα άρα και το σωστό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό