29.2 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο ήρωας Σιμάνσκι, ο «ατσάλινος» Τζαβέλλας και ο Τσούμπερ (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Είχε «χρώμα» ΑΕΚ η αποψινή βραδιά των Εθνικών ομάδων. Το πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Στο εντός έδρας ματς της Πολωνίας κόντρα στην Αγγλίας ο χαφ της ΑΕΚ πέρασε στον αγώνα στο 68’ στη θέση του Κρικόβιακ και έμελλε να ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Στο 92’ έγινε η σέντρα, πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1 για την Πολωνία χαρίζοντας έναν τεράστιο βαθμό.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Γιώργος Τζαβέλλας με την Εθνική μας στη νίκη επί της Σουηδίας στο ΟΑΚΑ. Έβγαλε όλο το παιχνίδι, ήταν δυναμικός, ήταν κομβικός στις επεμβάσεις του και με το πάθος του έδωσε τα πάντα για τη νίκη. Οσον αφορά τον Μάνταλο έμεινε στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε.

Επιπλέον, ο Στίβεν Τσούμπερ μπήκε ως αλλαγή στο 61’ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ελβετίας με την Βόρεια Ιρλανδία (0-0) και είχε μία τελική στο τέλος.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό