26 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2024 ο Ήλιος από τις 27° 07’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της υγείας ή της εμφάνισής σας, αν αυτό είναι το ζητούμενα, καθώς και με την καθημερινότητά σας. Βάλτε προτεραιότητες και δημιουργήστε ένα πιο συμβατό με την ανάγκη σας για πρόοδο εργασιακό περιβάλλον επιλέγοντας, στο μέτρο του δυνατού, τους κατάλληλους συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Εστιάστε σε πράγματα που σας φέρνουν χαρά και αισιοδοξία και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την εσωτερική σας αρμονία. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν γενικά σε θέματα που σας αφορούν. Όμορφες εκπλήξεις θα έχετε και σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή οι οποίες θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες ειδήσεις ή γεγονότα θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας ενώ θα βρείτε και λύσεις σε θέματα σχετικά με την κατοικία ή την ακίνητη περιουσία σας, ακόμα και με την έννοια της τακτοποίησης παλαιών οφειλών. Αισθηματικά, μια επανασύνδεση θα σας χαροποιήσει και ικανοποιήσει συναισθητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που αφορούν αδέρφια, συγγενικά πρόσωπα ή ακόμα και ομάδες, συλλόγους ή ομοϊδεάτες. Γενικά πάντως, καλό είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα αφορούν την επίτευξη στόχων ή την εξέλιξη της καριέρας σας.

ΛΕΩΝ

Μια νέα συνεργασία ή η με τον οποιοδήποτε τρόπο αναβάθμισή σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα βελτιώσουν την παρούσα οικονομική σας πραγματικότητα. Αισθηματικά, το ταίρι σας θα φροντίσει να σας κάνει με τον τρόπο του να νιώσετε μοναδικοί και ξεχωριστοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αιφνίδια γεγονότα θα σας βοηθήσουν, τόσο να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας έκαναν να νιώθετε ότι είχατε βαλτώσει, όσο και να ανοίξετε το παράθυρο στο νέο και διαφορετικό που θα σας ανανεώσει ψυχή τε και σώματι. Εύνοια θα έχετε σε θέματα, σπουδών, υπογραφών, ταξιδιών και μετακινήσεων.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες θετικές ειδήσεις που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε ένα σημαντικό επαγγελματικό εγχείρημα που θα βελτιώσει το εισόδημά σας. Όσοι από εσάς έχετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν θα μπορέσετε, στο μέτρο του δυνατού, να τις τακτοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνθήκες θα σας ευνοήσουν σε ό,τι αφορά επαγγελματικά ανοίγματα, μια νέα συνεργασία ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να ατενίσετε μια νέα και σαφώς πιο ενδιαφέρουσα επαγγελματική πραγματικότητα. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοείστε σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας καθώς θα έχετε την υποστήριξη ανθρώπων σε ανώτερες θέσεις που θα σας βοηθήσουν ή θα σας επιβραβεύσουν ηθικά ή υλικά. Αν ψάχνετε εργασία, θα έχετε πολλές ελπίδες να βρείτε κάτι που θα είναι συμβατό με την ανάγκη σας για επαγγελματική εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα ανανεώσουν μέσα σας την αισιοδοξία και θα σας κάνουν περισσότερο θετικούς σε αλλαγές. Θα ανοίξετε τους ορίζοντές σας, είτε κυριολεκτικά με ένα ταξίδι, είτε πνευματικά μέσα από σπουδές, σεμινάρια ή απλά το διάβασμα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα σχετικά με την οικονομική εκμετάλλευση ή την αγοραπωλησία ενός ακινήτου καθώς και γενικά την ακίνητη περιουσία σας. Αν θέλετε να τακτοποιήσετε μια οφειλή, θα έχετε την ευκαιρία. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα σας απασχολήσει και συνάμα ικανοποιήσει μια επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις θα σας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία ενώ ενδέχεται οι δεσμευμένοι να κάνετε και ένα ταξίδι με το ταίρι σας που θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία η οποία ενδέχεται να γίνει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης.

: myastro.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό