25.1 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ο «άψυχος» ΠΑΟΚ δεν βρήκε απαντήσεις κόντρα στην Χιμπέρνιαν και ηττήθηκε με 1-0 []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα της Χιμπέρνιαν και ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην Ολλανδία, όπου έχει προγραμματίσει τις φιλικές αναμετρήσεις του για το στάδιο της προετοιμασίας. Δέχθηκε το γκολ αρκετά νωρίς και έκτοτε οι ευκαιρίες δεν ήρθαν με το… τσουβάλι.

Το πρώτο ημίχρονο

Η Χιμπέρνιαν σκόραρε με το… καλημέρα. Συγκεκριμένα, στο 5ο λεπτό, ο Μπόιλ εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ανισορροπία του «Δικεφάλου» και έβαλε την μπάλα στην εστία του Κοτάρσκι. Έτσι, διαμορφώθηκε το 1-0 από νωρίς. Ο παίκτης της ομάδας από το Εδιμβούργο προσπάθησε να επεκτείνει το σκορ στο 11′, αλλά ανεπιτυχώς.

Josef Bursik with an excellent early save before Martin Boyle gave us the lead! 🛑

It’s half-time in the Netherlands with the second half of PAOK vs Hibs coming up on X shortly. UK only. pic.twitter.com/bdToaCYCxG

— Hibernian Football Club (@HibernianFC) July 6, 2024

Οι Θεσσαλονικείς είχαν μερικές κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Έτσι, με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου το σκορ παρέμεινε ως 1-0.

Χωρίς ρυθμό και… άχαρο το δεύτερο μισό

Το δεύτερο 45λεπτο δεν ήταν τόσο παραγωγικό. Μέχρι το 50΄, δεν είχε πραγματοποιηθεί κάποια καλή φάση, παρά τις προσπάθειες της Χιμπέρνιαν, η οποία ήταν αρκετά σκληρή αμυντικά.

Στο 56΄, ο Σαματά προσπάθησε να βγει μπροστά για τον ΠΑΟΚ, αλλά κόπηκε η… ιδέα του. Πέντε λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλησαν να αναπτυχθούν από το κέντρο, αλλά ούτε αυτό έφερε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν εκμεταλλεύτηκε μερικά φάουλ και δεν μπορούσε να βρει ρυθμός για να έχει συνεχόμενα λεπτά καλής επίδοσης.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει λύσεις ούτε στα τελευταία λεπτά, παρά την εκτέλεση κόρνερ που είχε στο 85΄, μετά από πολύ καλό σουτ του Κουαλιάτα. Έτσι, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0, υπέρ της Χιμπέρνιαν.

Η 11άδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα, Μαντί, Σβαμπ, Ντεσπότοφ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον.Η 11άδα της Χιμπέρνιαν: Μπουρσίκ, Μίλερ, Εκπιτέτα, Ο΄Χόρα, Βέντε, Μπόιλ, Νιούελ, Κάντεν, Ομπίτα, Μοριάν-Γουέλς, Κάμπελ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό