24 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Άρνολντ «άναψε» φωτιές για την Λίβερπουλ και εν συνεχεία… τις έσβησε με νέες δηλώσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ συνεχίζει να αποτελεί εδώ και χρόνια βασικό γρανάζι της Λίβερπουλ, η οποία θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της για πολύ καιρό ακόμα, περιορίζοντάς τον για παίκτη της για μια… ολόκληρη ζωή.

Ο 25χρονος ακραίος μπακ που ενσωματώθηκε στις ακαδημίες της ομάδας από την ηλικία κιόλας των έξι ετών, μίλησε για το μέλλον του αλλά και το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Στην αρχή, οι δηλώσεις του ανησύχησαν τους φίλους της ομάδας μιας και άφησε θολό το τοπίο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να είμαι παίκτης της Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν τουλάχιστον. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Θέλω να κερδίσω τρόπαια. Ως παίκτης αυτό μου δίνει κίνητρο, μαζί με το να βρίσκομαι στην ελίτ. Αυτός είναι ο βασικός παράγοντας για το οτιδήποτε. Αν έχεις μια ελίτ προσωπικότητά που θέλει να κερδίζει, τότε θα κάνει τα πάντα για να κερδίζει, αυτό είναι το κίνητρο».

Εν συνεχεία ωστόσο, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ τόνισε την μεγάλη επιθυμία του να γίνει αρχηγός της Λίβερπουλ, όπερ και σημαίνει πως βασική του προτεραιότητα είναι να παραμείνει στο σύλλογο που βρίσκεται από παιδί:

«Πάντα έλεγα ότι θέλω να γίνω ο αρχηγός της Λίβερπουλ. Αυτός είναι ο στόχος μου ακόμα. Δεν είναι στο χέρι μου όμως για να είμαι ειλικρινής. Βρίσκομαι στη Λίβερπουλ 20 χρόνια και έχω ανανεώσει 5-6 φορές. Ποτέ δεν μίλησα δημόσια. Ούτε αυτή τη φορά θα το κάνω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό