35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ο Άντερ Ερέρα τα… πήρε και κυνήγησε οπαδό στο δρόμο

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκτός εαυτού εμφανίστηκε ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν Ζερμαίν ‘Αντερ Ερέρα μετά από φραστική επίθεση που δέχτηκε από οπαδό της Ρεάλ Σαραγόσα. Ο 34χρονος πλέον μέσος σε μία βραδινή έξοδο του με φιλικά πρόσωπα προσεγγίστηκε από τον φίλο της ισπανικής ομάδας,  ο οποίος τον βιντεοσκοπούσε και τον ρωτούσε χαρακτηριστικά και με επιθετικό τόνο «τι είδους φίλος της ομάδας είσαι;». Αυτό έφερε την άμεση αντίδρασή του καθώς σηκώθηκε και αφού αρχικά έσπρωξε τον οπαδό της Σαραγόσα  άρχισε να τον καταδιώκει. 

Ο Ερέρα, γεννημένος στο Μπιλμπάο, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεάλ Σαραγόσα και έφυγε το 2011 για να μεταγραφεί στην ομαδα της πόλης του, την Αθλέτικ. Είχε δηλώσει ωστόσο πως όνειρό του είναι το να «κρεμάσει» τα παπούτσια του στην Σαραγόσα  όπου και τον ανέδειξε. Μετά από το πέρασμά του από τους «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμαίν επέστρεψε το 2022 στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και φέτος δεδομένου του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής του (μόλις 10 εμφανίσεις) αλλά και του συμβολαίου του που εξέπνεε όλα έδειχναν πως η μεγάλη επιστροφή ήταν κοντά. 

Ο Βάσκος μέσος επέλεξε τελικά να ανανεώσει για ακόμα μια χρονιά το συμβόλαιο του, κάτι που όπως είναι φυσικό έφερε τη δυσαρέσκεια στους απανταχού φίλους της Σαραγόσα. Ένας από αυτούς αποφάσισε να εκφράσει πιο… άμεσα τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του παίχτη.  

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό λέγοντας πως η Σαραγόσα δεν προσπάθησε αρκετά για να φέρει πίσω τον Ερέρα. Τόνισε πως ο άντρας της ήταν διατεθειμένος να πάει στην ομάδα παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.  

Δείτε εδώ το βίντεο της επίθεσης: 

Αντώνης Χαλάς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό