Home Αθλητικά Ούτε τώρα ήρθε η νίκη για τη Χετάφε

Ούτε τώρα ήρθε η νίκη για τη Χετάφε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χόρχε Μολίνα δεν επέτρεψε στην Χετάφε να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή νίκη της, σκοράροντας στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Λίγο πριν συμπληρώσει τα 40 χρόνια του ο πολύπειρος επιθετικός χάρισε το βαθμό στην Γρανάδα, «γράφοντας» το τελικό 1-1 στην προετελευταία χρονικά αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της La Liga, στερώντας την ευκαιρία από τους φιλοξενούμενους να πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο» στο πρωτάθλημα (8 ήττες, 3 ισοπαλίες).

Το γκολ του 24χρονου Τούρκου επιθετικού, Ενές Ουνάλ, στο πρώτο μέρος έδωσε προβάδισμα στην Χετάφε, η οποία στάθηκε τυχερή στο 78΄ όταν ο Κολομβιανός Λουίς Σουάρεζ δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια από το σημείο του πέναλτι. Το πέτυχε, όμως, ο Μολίνα, στο φινάλε των καθυστερήσεων κι ενώ είχε μπει ως αλλαγή στο 57ο λεπτό του αγώνα.

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα η Σοσσιεδάδ μετά τη νίκη της στο «Μπαλαΐδος» επί της Θέλτα με 2-0, χάρις στο γκολ του Ίσακ στο 55΄ και του Ελουστόνδο στο 80΄.

Η ομάδα του Βίγκο δεν κατάφερε να «ντουμπλάρει» τις νίκες της μετά το 3-0 επί της Χετάφε , ενώ οι πρωτοπόροι της La Liga έφτασαν τις επτά νίκες από την έναρξη της περιόδου, μετά το 2-2 στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μετροπολιτάνο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version