20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ούτε ναρκωτικά, ούτε αλκοόλ: Το πόρισμα για το τροχαίο του Madclip είναι σαφές

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πόρισμα για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον MadClip έριξε φως στις εικασίες των τελευταίων δέκα μηνών.

Απάντηση στο πόρισμα για το τροχαίο του Madclip έδωσε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας του τράπερ και βάζοντας τέλος στα σενάρια για τον θάνατο του κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλου.

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του

«Το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό. Ήταν η άτυχη στιγμή, ούτε κόντρες, ούτε αλκοόλ, ούτε ναρκωτικά. Ήταν η κακιά στιγμή, για κάποιον λόγο του έφυγε το όχημα. Προσπάθησε να κάνει ανάποδο τιμόνι, πάτησε ενστικτωδώς το φρένο, με αποτέλεσμα να κάνει μια στροφή 180 μοιρών και να καρφωθεί στην κολώνα. Δεν ισχύει ότι έκανε κόντρες, ήταν ξεκάθαρος ο πραγματογνώμονας» είπε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Από την μεριά του ο Παναγιώτης Μαδιάς ανέφερε πως ο Madclip έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς οχήματός του και αυτό που η οικογένεια δεν μπορεί να καταλάβει είναι πως δεν χάθηκε ο έλεγχος στη στροφή αλλά στην ευθεία.

«Είναι πολλές οι εικασίες και οι υποθέσεις που υπάρχουν. Για 1.000 λόγους μπορεί να μας φύγει ένα αυτοκίνητο στην ευθεία. Το αυτοκίνητο διέγραψε όλο το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και έφυγε στην ευθεία. Αυτό μας προβλημάτισε από την αρχή, μήπως κάποιο όχημα είχε μπει μπροστά του, κάποιο ζώο , κάποιος άνθρωπος».

Πάντως, το διάστημα αυτό, με την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του, ο Madclip είναι ξανά στα πιο δημοφιλή του Spotify, η αδερφή του Άσπα κάνει δυναμικό ξεκίνημα στο τραγούδι και ο τράπερ που έχασε τη ζωή του στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, εμφανίστηκε και στην πλατεία Time της Νέας Υόρκης.

https://www.instagram.com/p/CdQodLasytwΕίχαν μιλήσει και οι τοξικολογικές: Δεν ήταν μεθυσμένος

Παρόλο που το μοιραίο βράδυ ο ράπερ βρισκόταν στην γαμήλια δεξίωση στενής του συνεργάτιδας και κάθισε για αρκετή ώρα εκεί, δεν κατανάλωσε τόση μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αλλά ούτε και άλλων ουσιών, σύμφωνα πάντα με τις τοξικολογικές.

Η ποσότητα μετρήθηκε στο 0,9% με ανώτατο όριο το 0,5% που αυτό σημαίνει ότι είχε πιεί τουλάχιστον τρια αλκοολούχα ποτά.

«Φάνηκε τελικά πως παρόλο που ήταν πάνω από τα όρια στο αίμα του αλκοόλ, δεν ήταν αυτό καθοριστικό για το τροχαίο που συνέβη» όπως τόνισε και ο Νίκος Ευαγγελάτος.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό