24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ούτε με τον Γιόκιτς, ούτε με τον… Παναθηναϊκό – Που συνεχίζει ο Βασίλιε Μίτσιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Με κάθε επισημότητα παραμένει στο Σάρλοτ ο Βασίλιε Μίτσιτς. Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης με την εθνική Σερβίας στο Παρίσι το 2024, αποκάλυψε μέσα από τις δηλώσεις του πως θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα των Χόρνετς και την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο 30χρονος γκαρντ είχε ακουστεί πολύ έντονα για δύο περιπτώσεις. Η μία τoν ήθελε στο Ντένβερ, για λογαριασμό των Νάγκετς, παρέα με τον Νίκολα Γιόκιτς, συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στους «Πλάβι». Το έτερο ενδεχόμενο τον έφερνε πίσω στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα. Φημολογούταν πως ο πρωταθλητής Euroleague με την Αναντολού Εφές ήταν έτοιμος να παίξει εκ νέου για τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος ήθελε να τον εντάξει στο σύνολο του στον Παναθηναϊκό AKTOR.

To «τριφύλλι» έφτασε ξανά στην κορυφή του ευρωπαϊκού Έβερεστ, τον Μάιο του 2024, μετά από από 13 χρόνια απουσίας. Προφανώς, οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το «back2back» φέτος, μπαίνοντας στην κλειστή λίγκα των ομάδων που το έχουν κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλιε Μίτσιτς:

«Παραμένω στο Σάρλοτ. Είναι επίσημο. Δεν σχολιάζω καμία από όλες αυτές τις φήμες μέχρι να είναι κάποια πραγματική. Υπήρχε ίσως κάποιο ενδιαφέρον, αλλά τίποτα χειροπιαστό που να είναι αρκετό για να το σχολιάσω. Είμαι χαρούμενος που με θέλουν εδώ και πιστεύω ότι αυτή η σεζόν θα είναι πιο παραγωγική για εμένα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό