22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ούτε Βραζιλία για τον Άντονι Μαρσιάλ, εκτός πραγματικότητας οι απαιτήσεις του»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το όνομα του Άντονι Μαρσιάλ αναμφίβολα αποτελεί από τα πιο… καυτά στην μεταγραφική αγορά. Ο Γάλλος φορ έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό “σταθμό” της καριέρας του. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις μαζί του το κάθε άλλο παρά εύκολες είναι!

Όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα από τη Βραζιλία και επιβεβαιώνει η «SUN», η Φλαμένγκο αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις με τον Άντονι Μαρσιάλ, εξαιτίας των εξωπραγματικών του απαιτήσεων. Ο ίδιος φυσικά αμειβόταν με ένα τεράστιο συμβόλαιο στους “κόκκινους διαβόλους” και δεν φαίνεται διατεθειμένος να μειώσει σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις του.

Το συμβόλαιο του ίδιου θεωρείται πως ξεπερνούσε τα 7 εκατ. ευρώ ετησίως στη Γιουνάιτεντ, με την πρόταση της Φλαμένγκο να πλησιάζει περισσότερο τα 3 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, η «SUN» τονίζει με παραπομπή της σε πρόσφατο κείμενο, πως η ΑΕΚ κατέθεσε σε εκείνον το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει ποτέ προσφέρει ο σύλλογος στην ιστορία του!

Η “Ένωση” εν τέλει προχώρησε και συνέχιζε να εξετάζει άλλες επιλογές, καταλήγοντας τελικά σε αυτή του Φραντζί Πιερό, καταθέτοντας πρόταση ύψους 2.5 εκατ. ευρώ στην Μακάμπι Χάιφα, που τελικά έγινε αποδεκτή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό