16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΟΦ Ιεράπετρας: Ετοιμάζεται και ο Βουό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βουό ανεβάζει στροφές και στον ΟΦΙ περιμένουν περισσότερα από αυτόν.

Δυναμικά ξεκίνησε ο ΟΦ Ιεράπετρας την πορεία του στα play out της Super League 2, επικρατώντας 0-3 της Δόξας Δράμας, διατηρώντας «ζωντανές» τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Πατρίκ Βουό έδωσε την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα του ΟΦΙ. Ο Βουό είναι ένας έμπειρος επιθετικός, ο οποίος ξέρει πολύ καλά εκτός από το να σκοράρει να βοηθάει τους συμπαίκτες του, κρατώντας μπάλα και δίνοντας κενούς χώρους, παίζοντας μάλιστα, πολύ καλά με την πλάτη προς την εστία.

Με αυτό το σκεπτικό τον πήραν στον ΟΦ Ιεράπετρας, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Ο φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί να έχει αποκτηθεί εδώ και περίπου δύο μήνες από την ομάδα του Λασιθίου, ωστόσο είχε να αγωνιστεί περίπου ένα χρόνο, κάτι που τον καθυστέρησε αρκετά, κάνοντας ειδικό πρόγραμμα για να επανέλθει στη φυσιολογική κατάσταση.

Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ, κατάφερε να επιστρέψει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο και έκανε το ντεμπούτο του με τη Ξάνθη, στην ήττα με σκορ 1-2. Στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή και κατάφερε να μοιράσει μία ασίστ στον Κούστα για να γράψει το τελικό 0-3. Παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνει περισσότερο ο έμπειρος επιθετικός και θα μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τον Τίμο Καβακά και τους συμπαίκτες του.

ΠΗΓΗ: grandsport.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό