27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΟΦΗ: Πρώτη φιλική νίκη, 2-0 τη VVCS

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΟΦΗ πήρε την πρώτη του φιλική νίκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2024-25, καθώς επικράτησε της VVCS στο Όστερμπεκ με 2-0.

Ο ΟΦΗ πήρε την πρώτη του νίκη στο τρίτο φιλικό που έδωσε στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας. Οι Κρητικοί μετά τις ήττες από την Μπέβερεν και την Μπέρσχοτ επικράτησαν της VVCS σε ματς προπονητικού χαρακτήρα, με 2-0. Θυμίζουμε πως πρόκειται για σύνολο που απαρτίζεται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συμβόλαιο αυτή τη στιγμή και δίνει φιλικά στην Ολλανδία.

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Χριστογεώργος ήταν στην εστία, με τους Μαρινάκη, Χνάρη, Λαμπρόπουλο και Αμπάντα στην τετράδα της άμυνας. Γαγιέγος – Μπάκιτς δίδυμο στη μεσαία γραμμή και ο Αποστολάκης στο «10». Θεοδοσουλάκης – Χιμένεθ οι δυο εξτρέμ και μοναδικός προωθημένος ο Ισέκα.

Από το πρώτο μέρος οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι, δεν απειλήθηκαν, όμως ούτε κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ. Στο 69′ ο Αντριάν Ριέρα άνοιξε το σκορ μετά από προσωπική ενέργεια και στις καθυστερήσεις ο Γκονθάλεθ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με εξαιρετικό μακρινό σουτ.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος (46′ Μπάουμαν), Μαρινάκης (60′ Χατζηθεοδωρίδης), Λαμπρόπουλος (46′ Μπρεσάν), Χνάρης (60′ Χριστόπουλος), Αμπάντα (60′ Μπόρχα), Γκαγιέγος (60′ Φανουράκης), Μπάκιτς (46′ Καραχάλιος), Αποστολάκης (46′ Φαϊτάκης), Θεοδοσουλάκης (60′ Κουτεντάκης), Χιμένεθ (60′ Πιστικός), Ισέκα (46′ Ριέρα).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό