28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ουρουγουάη – Αργεντινή: Δεδομένα για 2.10

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Μοντεβιδέο η Ουρουγουάη των πολλών προβλημάτων αντιμετωπίζει την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. Σηκώνει κουβέντα το ματς για ποντάρισμα στο 2.10.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ συνεχίζονται στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Στο Μοντεβιδέο διεξάγεται ένα άκρως ενδιαφέρον σταύρωμα για γερά νεύρα που μπορεί να κρίνει πολλά στην οικονομία των προκριματικών της CONMEBOL. Η Αργεντινή είναι δεύτερη με 25 βαθμούς, ενώ η Ουρουγουάη είναι έκτη με 16 σε 12 αγώνες (έναν παραπάνω). Δεκαέξι έχουν επίσης Κολομβία και Χιλή.

Θυμίζουμε, στην τελική φάση προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι, ενώ ο πέμπτος οδηγείται σε μπαράζ. Τα μεταξύ τους ματς παραδοσιακά είναι σκληρά και γεμάτα ένταση, ωστόσο υπάρχει μια ομάδα που υπερτερεί στη μεταξύ τους παράδοση. Σε επίπεδο προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν τεθεί αντιμέτωπες 13 φορές με την Αργεντινή να μετράει επτά νίκες, την Ουρουγουάη 2, ενώ τέσσερα ματς δεν είχαν νικητή. Με γηπεδούχο την Ουρουγουάη ανεξαρτήτως διοργάνωσης το ρεκόρ είναι 36-25-23 υπέρ της.

Ουρουγουάη – Αργεντινή: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Ουρουγουάη μπαίνει στο κρίσιμο ματς με πολλά αγωνιστικά ζητήματα να διαχειριστεί. Ο Ταμπάρες είναι ένας μπαρουτοκαπνισμένος τεχνικός, αλλά τα θέματα είναι αρκετά. Για απόψε δεν υπολογίζει στον γκολκίπερ Σίλβα, στους μπακ Σ. Κάσερες, Βίνια, στον στόπερ Κοάτες, στους χαφ Βαλβέρδε, Ντε Λα Κρους, Αρασκαέτα και στους φορ Μάξι Γκόμες, Καβάνι, Νούνιες. Θα πάει με 4-1-4-1 σχηματισμό ώστε να γεμίσει τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μουσλέρα ή Καμπάνια κάτω από τα δοκάρια, Μ. Κάσερες, Γοδίν, Χιμένες, Πικερές στην άμυνα, Νάντες, Τορέιρα, Μπεντανκούρ, Βεσίνο, Φακούντο Τόρες (ή Μπράιαν Ροντρίγκες) και Λουίς Σουάρες. Άκρως σημαντική η απουσία του Αρασκαέτα που είναι καταλυτικός στη δημιουργία φάσεων.

Οι δύο ήττες από Αργεντινή και Βραζιλία με 3-0 και 4-1 έβαλαν την ομάδα σε μπελάδες και πλέον παίζει τα ρέστα της από εδώ και πέρα. Η Ουρουγουάη διαθέτει ποιοτικές μονάδες ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια της δεν έχει πείσει. Ο Ταμπάρες μπορεί να θεωρείται τοτέμ, αλλά για πρώτη φορά βρίσκεται σε τέτοια αμφισβήτηση.

Η Αργεντινή του Σκαλόνι από την άλλη είναι σε σούπερ κατάσταση και το κλίμα μετά την κατάκτηση του Copa America είναι άκρως θετικό. Το βάρος έφυγε τόσο από τα πόδια του Μέσι, όσο και από το κεφάλι του Σκαλόνι. Λύθηκαν και τα πόδια όλων. Πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Ουρουγουάη με 3-0 στα ματς του Οκτωβρίου, ακολούθησε και το πειστικό 1-0 επί του Περού. Ακόμα και απέναντι στην Παραγουάη (0-0) νωρίτερα ήταν η καλύτερη της αντιπάλου και άξιζε να επικρατήσει. Η ομάδα είναι ουσιαστικά περασμένη, ο Σκαλόνι είχε την ευκαιρία να καλέσει και νεαρούς, αλλά απόψε δεν δείχνει διαθέσεις να κάνει εκτενές ροτέισον.

Ο ταλαντούχος Εμιλιάνο Μαρτίνεζ κάτω από τα δοκάρια, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια στην άμυνα, Ντε Πολ, Γουίδο Ροντρίγκεζ, Λο Τσέλσο στη μεσαία γραμμή, Ντι Μαρία, Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Μέσι στην επίθεση. Ο Pulga δινόταν αμφίβολος, αλλά έβγαλε τις τελευταίες προπονήσεις και λογικά θα ξεκινήσει. Αν δεν ξεκινήσει πάντως υπάρχει η εναλλακτική για το δίδυμο Κορέα – Ντιμπάλα και να μείνει στον πάγκο και ο Λαουτάρο. Βέβαια υπάρχει και ο παικταράς Χούλιαν Άλβαρεζ, ο 21χρονος επιθετικός της Ρίβερ Πλέιτ κάνει φοβερή σεζόν με 17 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 στο Copa Libertadores.

Ουρουγουάη – Αργεντινή: Στοιχηματική ανάλυση

Στο δια ταύτα, η Αργεντινή πάει με λιγότερο άγχος και σε καλύτερη αγωνιστική φάση για την αναμέτρηση, έχει ετοιμοπόλεμο τον Μέσι. Την ίδια ώρα η Ουρουγουάη έχει μεγάλη ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε, ωστόσο ο Ταμπέρες είναι υπό αμφισβήτηση και έχει ουκ ολίγα αγωνιστικά θέματα να λύσει. Στο 2.10 το διπλό κατά μέσο όρο στην αγορά. Στέκει ως επιλογή, κάτω του διπλασιασμού δεν θα άξιζε. Από σκόρερ o φορμαρισμένος Χούλιαν Άλβαρεζ έχει ενδιαφέρον, ωστόσο στο 3.50 δεν αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα από τη στιγμή που τα ρεπορτάζ δεν τον δίνουν βασικό και δεν είναι βέβαιο σε ποιο χρονικό σημείο του αγώνα θα μπει να παίξει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ουρουγουάη – Αργεντινή: 2 (απόδοση 2.10), 01:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό