25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουναχί: «Χρειαζόμουν έναν σύλλογο που θα με βοηθήσει να επικεντρωθώ ξανά στο ποδόσφαιρο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μία εξαιρετική κίνηση για τη μεσαία γραμμή προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος ήρθε δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Μαρσέιγ, με σκοπό να αναβαθμίσει το κέντρο των «πρασίνων» και να κάνει τη διαφορά με την ποιότητά του και το στυλ παιχνιδιού του.

Ο Μαροκινός μετά την παρουσίασή του, είχε τονίσει ότι θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η «Marca» έκανε μία ιδική αναφορά στην περίπτωση του Ουναχί και σε δηλώσεις του ο ίδιος στο ισπανικό μέσο, τόνισε το ότι χρειαζόταν έναν σύλλογο, που θα τον βοηθήσει να επικεντρωθεί και πάλι στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Αζεντίν Ουναχί

«Η αγορά ήταν πολύ περίπλοκη για μένα. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή η κατάσταση με έκανε να ωριμάσω. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη όπως πριν. Είμαι ένας παίκτης που δουλεύω με την καρδιά μου. Πρέπει να νιώσω ότι με αγαπούν. Η περασμένη σεζόν ήταν περίπλοκη για μένα.

Είχα έναν τραυματισμό και κάποια προσωπικά προβλήματα εκτός ποδοσφαίρου που με επηρέασαν. Δεν δούλεψα αρκετά και το δέχομαι. Τώρα Έχω μια νέα νοοτροπία και χρειαζόμουν έναν σύλλογο που θα με βοηθήσει να επικεντρωθώ ξανά στο ποδόσφαιρο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό