23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ουγγαρία: 23χρονος θα χάσει το δίπλωμα του επειδή παραβίασε τον μισό ΚΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας 23χρονος οδηγός στην Ουγγαρία προκαλούσε “πανικό” όταν κυκλοφορούσε στους δρόμους, είτε γιατί δεν σταματούσε σε ελέγχους της Τροχαίας, είτε γιατί προκαλούσε ατυχήματα, είτε γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σαν αποτέλεσμα; Τώρα, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης και αφαίρεση του διπλώματος για πάντα. Ο οδηγός στις 30 Ιουνίου του 2021, εντοπίστηκε από αστυνομικούς να οδηγεί στην πολυσύχναστη λεωφόρο της Βουδαπέστης, Vaci ut , έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Όταν οι άνδρες της Τροχαίας του ζήτησαν να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο του και να ελεγχθεί, όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά προσπάθησε και να διαφύγει. Μάλιστα, στο αμάξι δεν ήταν μόνος του αλλά με ακόμη τρία άτομα.
Ακολούθησε καταδίωξη, με τον 23χρονο να αναπτύσσει ταχύτητες έως 130 χλμ/ώρα, να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.1Αγγλία: Πήρε δίπλωμα οδήγησης μετά από 158 προσπάθειες

Τελικά σταμάτησε όταν οι αστυνομικοί του έριξαν καρφιά στον δρόμο και κατέστρεψαν τα λάστιχά του. Η καταδίωξη ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί.
Αφού το αυτοκίνητό του δεν μπορούσε να κινηθεί, ο νεαρός ανέβηκε στον 7ο όροφο μίας πολυκατοικίας και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Λίγη ώρα μετά, οι αρχές του πέρασαν χειροπέδες και διαπιστώθηκε ότι όχι μόνο δεν είχε άδεια οδήγησης αλλά και ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.
Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, αφέθηκε ελεύθερος. Όμως λίγες ημέρες μετά προκάλεσε εκ νέου χάος στους δρόμους.
Αυτή τη φορά, είχε τροχαίο ατύχημα και εγκατέλειψε το σημείο του συμβάντος ενώ λίγο αργότερα προκάλεσε και δεύτερο τροχαίο και -φυσικά- έφυγε και πάλι, αδιαφορώντας αν οι συμπολίτες του είναι καλά ή έχουν τραυματιστεί. Σημειώνεται, ότι ξανά είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Τώρα, είναι αντιμέτωπος με τον νόμο. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, οδηγούσε θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια σε δημοσίους δρόμους και προτείνεται η επιβολή ποινή φυλάκισης και η εφόρου ζωής αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό