22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ουάσινγκτον: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναφορά για πυροβολισμούς δέχτηκε η αστυνομία στην Γιάκιμα της Ουάσινγκτον. Από τους εν λόγω πυροβολισμούς τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί, ενώ αναζητείται και ο δράστης της επίθεσης.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο κατάστημα της αλυσίδας Circle K, είδαν δύο θύματα να κείτονται μέσα στο κατάστημα και άλλο ένα έξω από αυτό.

Οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν ότι ο ένοπλος «άρχισε να πυροβολεί μόλις εισήλθε στο εσωτερικό». Στη συνέχεια, διέσχισε τρέχοντας τον δρόμο, έκλεψε ένα αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία αναζητεί τον 21χρονο Τζάρεντ Χάντοκ που θεωρεί υπεύθυνο για το μακελειό, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προειδοποιώντας τους πολίτες πως ο φερόμενος ως δράστης είναι «οπλισμένος κι επικίνδυνος». Το κίνητρό του παραμένει αδιευκρίνιστο.

Το νέο μακελειό ακολούθησε τις πολύνεκρες επιθέσεις που συγκλόνισαν τις τελευταίες ημέρες την Καλιφόρνια. Ένα 48ωρο αφότου ένοπλος σκότωσε 11 ανθρώπους σε στούντιο χορού στην περιοχή του Λος Άντζελες, άλλοι επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες Δευτέρα σε αγροτική περιοχή κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.

: ΑΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό