29.9 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

ΟΤΕ: Τέλος εποχής για τον Μιχάλη Τσαμάζ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο επί 14 χρόνια πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, έκανε πριν λίγη ώρα την τελευταία ομιλία του στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης.

Από την Δευτέρα επικεφαλής του ΟΤΕ θα είναι ο Κώστας Νεμπής.

«Η Εταιρεία που παραδίδω είναι σε εξαιρετική λειτουργική και οικονομική κατάσταση. Είμαι βέβαιος ότι ο Κώστας Νεμπής θα οδηγήσει τον ΟΤΕ ακόμα πιο ψηλά. Γνωρίζω ότι αφήνω την εταιρεία σε καλά χέρια» σημείωσε ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Τσαμάζ.

Όπως επίσης είπε «για το 2024, έχουμε όλα τα απαραίτητα εχέγγυα ώστε να αντιμετωπίσουμε τις όποιες προκλήσεις και να εκπληρώσουμε όσα έχουμε υποσχεθεί για τη χρονιά. Οι λειτουργικές μας επιδόσεις, οι ισχυρές ταμειακές ροές, τα προηγμένα δίκτυα, οι άριστες υπηρεσίες μας και πάνω από όλα η σωστή κουλτούρα και οι αξίες μας, θα συνεχίσουν να προσφέρουν αξία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας στο μέλλον».

Ο κ. Νεμπής διαθέτει 20 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση οργανισμών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Για να αναλάβει τα ηνία του ΟΤΕ παραιτείται από διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του Συμβουλίου Διεύθυνσης της Hrvatski Telekom, εισηγμένης θυγατρικής του Ομίλου Telekom (Deutsche Telekom) στην Κροατία, θέση που ανέλαβε από τον Απρίλιο του 2019.

Πριν την Hrvatski Telekom, κατείχε τη θέση του Chief Commercial Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ, ενώ έχει διατελέσει Marketing Director στην Cosmote. Πριν την ένταξή του στον ΟΤΕ, είχε αναλάβει διαδοχικά διοικητικές θέσεις Marketing σε πολυεθνικές εταιρείες από τους κλάδους των τηλεπικοινωνιών και των μη αλκοολούχων ποτών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό.

Είναι κάτοχος πτυχίου Marketing & Management από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in International Economics, Banking & Finance από το Πανεπιστήμιο του Cardiff.

Η γενική συνέλευση αποφάσισε μεταξύ άλλων την διανομή μερίσματος 0,71 ευρώ ανά μετοχή και δικαιούχοι θα είναι οι μέτοχοι στις 5.7.24.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό