22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Οσμή» εκδίκησης: Η πριγκίπισσα του Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram, λανσάρει το άρωμα «Divorce»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον γύρο του κόσμου είχε κάνει η είδηση ότι η πριγκίπισσα του Ντουμπαι Sheikha Mahra bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum χώρισε τον σύζυγό της μέσω Instagram, γράφοντας τρεις φορές τη φράση «σε χωρίζω», σε μια ανάρτηση με μαύρο φόντο. Τώρα η ίδια «ξαναχτυπά» και παίρνει την εκδίκηση της λανσάροντας μια σειρά αρωμάτων με την ονομασία «Divorce»-δηλαδή διαζύγιο!

Η Sheikha Mahra  (για συντομογραφία), η κόρη του 75χρονου σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και της Ελληνίδας Ζωής Γρηγοράκου (ναι, η 30χρονη έχει ελληνικές ρίζες) δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τη Δευτέρα (9/9) τη φωτογραφία του αρώματος που προωθεί- ένα κατάμαυρο μπουκάλι με την ετικέτα «Divorce» στο μπροστινό μέρος του.

Ωστόσο η πριγκίπισσα δεν έχει αποκαλύψει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του αρώματος.

Η Sheikha Mahra έγινε πρωτοσέλιδο τον περασμένο Ιούλιο, όταν ανακοίνωσε μέσω Instagram το τέλος του γάμου της που διήρκεσε ένα χρόνο με τον βιομήχανο Sheikh Mana bin Mohammed bin Rashid bin Mana Al Maktoum, δύο μήνες μετά την υποδοχή του πρώτου τους παιδιού.

Στην ανάρτηση που έγινε viral, η 30χρονη είχε γράψει: «Αγαπητέ σύζυγε, καθώς είσαι απασχολημένος με άλλες συντρόφους, δηλώνω με το παρόν το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω και σε χωρίζω. Να προσέχεις. Η πρώην σύζυγός σου»

Η επιλογή της να γράψει τρεις φορές το ρήμα «χωρίζω» δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς πρόκειται για πρακτική του ισλαμικού διαζυγίου, όπου οι μουσουλμάνοι άνδρες μπορούν να χωρίσουν τις γυναίκες τους δηλώνοντας απλώς την πρόθεσή τους τρεις φορές προφορικά.

Η ελληνικής καταγωγής γυναίκα δεν δίστασε να προσαρμόσει τη Σαρία, έναν από τους πιο αυστηρούς απέναντι στη γυναίκα θρησκευτικούς νόμους, στα δικά της δεδομένα, και παρότι κάτω από την ανάρτησή της συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά σχόλια όπου ανέφεραν το προφανές, πως δεν είναι νομικά δεσμευτική μια τέτοια δήλωση, η ίδια με αυτή τη κίνηση έκανε τη δική της επανάσταση απέναντι στους απαρχαιωμένους κανόνες που θέλουν τη γυναίκα να βρίσκεται σε κατώτερη θέση από τον άνδρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό