18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οριστικό: Τέλος ο Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ότι το ματς με την Κλερμόν θα είναι το τελευταίο του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα των Παριζιάνων

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ότι το ματς με την Κλερμόν θα είναι το τελευταίο του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα των Παριζιάνων.

«Το Σάββατο κόντρα στην Κλερμόν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Μέσι με την Παρί» είπε ο Γκαλτιέ. 

Se confirma la salida de Leo Messi del PSG

Christophe Galtier, director deportivo del PSG#AguantaLeo pic.twitter.com/a5HDy9VQY1

— J. Zoquier (@jochizoquier) June 1, 2023

Ο προπονητής των Παριζιάνων, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ότι το ματς με την Κλερμόν, το Σάββατο (3/6), θα είναι το τελευταίο του Αργεντινού με την Παρί. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είχα το προνόμιο να προπονήσω τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Ο αγώνας με την Κλερμόν στο ”Παρκ ντε Πρενς” θα είναι ο τελευταίος για τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί».

Από εδώ και πέρα, φυσικά, έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μέσι. Η τελευταία εξέλιξη, χθες, τον έφερνε ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, καθώς το μίτινγκ των Καταλανών με τη La Liga κύλησε θετικά και όλα δείχνουν πως η διοργανώτρια αρχή θα ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή.

Νέα δεδομένα, πάντως, στο σίριαλ της επιστροφής ή όχι του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα έριξε στο τραπέζι η γαλλική Equipe, αναφέροντας πως οι Καταλανοί ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Ίντερ Μαϊάμι σε μια προσπάθεια να ματαιώσουν το σχέδιο της Αλ Χιλάλ να αποκτήσει τον Αργεντινό.

Προς το παρόν, η Μπάρτσα παλεύει να παρουσιάσει ένα σχέδιο βιωσιμότητας, για να πείσει τη La Liga ότι μπορεί να γίνει εφικτή οικονομικά η επιστροφή του 35χρονου. Κάτι, που κάνει τον πατέρα και ατζέντη του Αργεντινού, Χόρχε Μέσι, «νευρικό» σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χεράρδ Ρομέρο.

Την ίδια στιγμή, στη Μέση Ανατολή, όπου τα χρήματα δεν αποτελούν ποτέ πρόβλημα, η Αλ Χιλάλ φέρεται να έχει καταθέσει μια αστρονομική προσφορά 350 εκατομμυρίων ευρώ, που έγινε δεκτή από τον Μέσι. Ο Χόρχε Μέσι, ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά πως έχει συνάψει συμφωνία με οποιονδήποτε. Για να έρθει τώρα η Equipe να πυροδοτήσει βόμβα!

Το εν λόγω δημοσίευμα, λοιπόν, αναφέρει ότι η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο Αργεντινός σταρ να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και στη συνέχεια να παραχωρηθεί για 1 ή 2 χρόνια δανεικός στην Μπαρτσελόνα!

Στην πατρίδα του Μέσι, ωστόσο, ο δημοσιογράφος του TyC, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, αναφέρει ότι η Ίντερ Μαϊάμι έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Μέσι, αλλά έχει αποκλείσει κάθε είδους δανεισμό του επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας στους Καταλανούς. Ένα πράγμα στο οποίο συμφωνούν πολλοί δημοσιογράφοι, ωστόσο, είναι ότι ο Μέσι θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες. 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό