20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οριστικό τέλος για τη Note σειρά της Samsung; Σταματά σύντομα η παραγωγή τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Εδώ και μήνες ακούγονται φήμες για το τέλος της Galaxy Note σειράς κινητών της Samsung, με την ίδια την εταιρία να δηλώνει πως δεν κυκλοφόρησε το Note 21 φέτος εξαιτίας της παγκόσμιας έλλειψης chips, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Τελικά, η Samsung φαίνεται πως έχει αποφασίσει τη μοίρα των Note και δυστυχώς για το μικρό, αλλά φανατικό τους κοινό, το τέλος είναι κοντά. Συγκεκριμένα, ένα νέο ρεπορτάζ από το ET News, αποκαλύπτει πως η παραγωγή όλων των Galaxy Note μοντέλων θα σταματήσει μέχρι το τέλος του έτους. Αυτό σημαίνει πως η σειρά θα σταματήσει με το Note 20 Ultra, τα τελευταία τεμάχια του οποίου σιγά-σιγά θα αρχίσουν να εξαφανίζονται από τα καταστήματα καθώς θα σταματήσει η παραγωγή.

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης των Note;

Το ρεπορτάζ του μέσου επισημαίνει πως ο πνευματικός διάδοχος των Note θα είναι το Galaxy S22 Ultra. Η Samsung μάλιστα σκοπεύει να φέρει όλες τις πτυχές της εμπειρίας στην επόμενη ναυαρχίδα της, πράγμα που σημαίνει πως το κινητό θα έχει ειδική θύρα που θα φιλοξενεί το S pen, καθώς και πιο τετραγωνισμένο σχεδιασμό, όπως προκύπτει και από renders που έχουν διαρρεύσει τελευταία. Ομοίως και όλα τα software χαρακτηριστικά που μέχρι τώρα μπορούσε να συναντήσει κάποιος αποκλειστικά στις Note συσκευές της Samsung θα ενσωματώνοντας πλέον στο S22 Ultra, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022.

Ποιος ο ρόλος των Fold;

Τέλος, το ρεπορτάζ επισημαίνει πως η Samsung διακόπτει την παραγωγή της σειράς Galaxy Note για να ενισχύσει αυτή των foldable συσκευών της. Η κίνηση υποτίθεται ότι θα βοηθήσει στη μείωση του γενικού κόστους παραγωγής, καθώς και στη βελτίωση της αποδοτικότητας και στη σταθεροποίηση της παραγωγής των Galaxy Z Fold και Flip.

Για το 2022, η Samsung φαίνεται πως έχει θέσει ως ετήσιο στόχο να εφοδιάσει τα καταστήματα παγκοσμίως με 13 εκατομμύρια foldable smartphones. Πρόκειται για αριθμό μεγαλύτερο από τις αντίστοιχες πωλήσεις των Galaxy Note το 2019 και το 2020, με 12,7 εκατομμύρια το ένα έτος και 9,7 εκατομμύρια το επόμενο έτος αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο
Google News
για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, games, ταινίες και σειρές.
Ακολουθήστε το Unboxholics.com
σε Facebook, Twitter,
Instagram, YouTube, Spotify
και TikTok.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό