22.3 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Οριστικό: Πάει για σέντρα στις 15 Μαΐου η Bundesliga

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ώρες αφότου η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, «άναψε το πράσινο φως» για την επανέναρξη της Bundesliga στο δεύτερο μισό του Μαΐου ήρθε η σειρά της γερμανικής λίγκας να δώσει και αυτή τη συγκατάθεσή της για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Το ποδόσφαιρο της χώρας, που έχει διακοπεί από τα μέσα Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, σκοπεύει να κάνει restart στις 15 Μαΐου, όπως ειπώθηκε την Τετάρτη (6/05). Με ένα μήνυμα στο πρακτορείο Reuters, η DFL επιβεβαίωσε ότι το δημοσίευμα της Bild, το οποίο ως πιθανή ημερομηνία επανέναρξης την 15η Μαΐου, ήταν σωστό.

Μετά το «πράσινο φως» που άναψαν η κυβέρνηση και τα κρατίδια, αναμένεται να διεξαχθεί αύριο συνέλευση της DFL με τους 36 συλλόγους-μέλη της και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η Bundesliga θα είναι το πρώτο από τα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που θα επαναρχίσει μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Οι επαγγελματικές ομάδες της Γερμανίας έχουν αρχίσει προπονήσεις από τα μέσα Απριλίου, με τους παίκτες να γυμνάζονται σε μικρά γκρουπ και υπό αυστηρούς όρους, συμπεριλαμβανομένων εκτεταμένων ελέγχων σε όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό