22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Οριστική συμφωνία με τον Κρίστοφερ Βέλντε

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
27.07.2024 | 16:46

Ο Κρίστοφερ Βέλντε.
@2022 ADAM NURKIEWICZ/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία και με τον Κρίστοφερ Βέλντε, ο οποίος αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια και με τον Κρίστοφερ Βέλντε, και ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής πρόκειται να έρθει σύντομα στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από της ομάδα του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ολυμπιακός είχε έρθει σε συμφωνία με τη ομάδα του παίκτη, τη Λεχ Πόζναν, με το ποσό της μεταγραφής του να ανέρχεται στα 4 εκατ ευρώ συν 500 χιλιάδες ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, με τον ίδιο να έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν φέτος μετρώντας 13 τέρματα και 5 ασίστ σε 39 συμμετοχές, στοιχεία που θα δυναμώσουν δυνητικά σε μεγάλο βαθμό την επίθεση του Ολυμπιακού όσον αφορά την αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα.

Συγχρόνως, ο ίδιος διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, καθώς και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και επομένως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει μπροστά του έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το πως θα μεταφερθούν αυτές οι δυνατότητες στο χορτάρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό