27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Οριστική συμφωνία με τη Γαλατά για τον Τετέ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
24.07.2024 | 18:55

Galatasaray players celebrate with Tete, right, who scored his side’s second goal during their Champions League Group A soccer match between Galatasaray and FC Copenhagen in Istanbul, Turkey, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Francisco Seco)
AP PHOTO / FRANCISCO SECO

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με τη Γαλατασαράι για την απόκτηση του Τετέ. Ο παίκτης έρχεται άμεσα στην Αθήνα και θα δοθεί μάχη με τον χρόνο για να δηλωθεί στα ματς με την Μπότεφ.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά τη μεταγραφή του 24χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Τετέ με τη Γαλατασαράι, καθώς οι πράσινοι τα βρήκαν με την “τσιμ μπομ” αλλά και τον ποδοσφαιριστή.

Το τριφύλλι θα βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ (μπορεί να φτάσει και τα τέσσερα) για να τον κάνει δικό του με κανονική μεταγραφή και θα γίνει η πιο δαπανηρή μεταγραφή των πρασίνων μετά την εποχή της πολυμετοχικότητας.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει ένα συμβόλαιο με πολύ υψηλές αποδοχές, όντας ένας από τα πιο ακριβά συμβόλαια του τριφυλλιού.

Οι δύο πλευρές βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις σε αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ ο παίκτης ήθελε να έρθει στην ομάδα, καθώς ήθελε να πάει κάπου θα είναι βασικός και θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Ο Τετέ θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, καθώς έχει κάνει προετοιμασία με τους Τούρκους. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να τον δηλώσει στα παιχνίδια με την Μπότεφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό