18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οριστικά νοκ άουτ από το Euro 2020 οι Ιμπραΐμοβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν και στη διάρκεια της ημέρας εκφράστηκαν κάποιες ενθαρρυντικές απόψεις για τη συμμετοχή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Euro 2020, εντούτοις ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, επιβεβαίωσε ότι ο στράικερ της Μίλαν δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στην κορυφαία διοργάνωση που ακολουθεί.

Το πρωί του Σαββάτου ο Σουηδός σταρ βρέθηκε στο Μιλανέλο προκειμένου να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις από τον δρ. Βόλκερ Μουσάλ, ο οποίος μαζί με τον Φρέντι Φου ήταν αυτοί που τον χειρούργησαν πριν από 4 χρόνια στις ΗΠΑ, όταν είχε υποστεί ολική ρήξη χιαστού. 

Οι προαναφερθέντες διαπίστωσαν μεν ότι αυτήν τη φορά δεν έχει πειραχθεί ο χιαστός του, ωστόσο, δε, θα χρειαστεί συντηρητική θεραπεία για να ξεπεράσει το νέο τραυματισμό του κι αυτό θα διαρκέσει περίπου 6 εβδομάδες.

Με το που πληροφορήθηκε για το αποτέλεσμα των εξετάσεων που έκανε ο άσος της Μίλαν ενημέρωσε αμέσως το τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

«Μιλήσαμε σήμερα με τον Ζλάταν, ο οποίος δυστυχώς μου ανακοίνωσε ότι ο τραυματισμός του θα τον αποτρέψει από το να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το καλοκαίρι. Φυσικά αισθάνομαι λυπημένος, ειδικά για τον Ζλάταν αλλά και για εμάς. Ελπίζω ότι θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα”, ανέφερε ο Άντερσον σε ανακοίνωσή του.

Η 26μελής αποστολή της Σουηδίας για το Euro 2020 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 18 Μαΐου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό