33.6 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Οριοθετήθηκε η φωτιά σε αποθήκη της ΠΥΡΚΑΛ στα Δερβενοχώρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Οριοθετημένη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε αποθηκευτικό χώρο επικίνδυνων υλικών στο Πάνακτο Βοιωτίας.

Όπως έγινε γνωστό η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 16:20 σε αποθήκη της ΠΥΡΚΑΛ στα Δερβενοχώρια και εντός αυτής υπήρχαν χημικά και πυρίτιδα. Η φωτιά βγήκε εκτός αποθήκης και καίει χαμηλή βλάστηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική δεν υπάρχει καμία αναφορά για θύμα, ενώ ο φύλακας που ειδοποίησε την Πυροσβεστική είναι καλά στην υγεία του.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 56 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 19 οχήματα και από αέρος επιχείρησαν ένα αεροσκάφος και τρία ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Κι άλλη φωτιά στη Βοιωτία

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, τη Δευτέρα (10/6) εκδηλώθηκε και άλλη μία φωτιά στη Βοιωτία. Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα Πλατανάκια. Κινητοποιήθηκαν 31 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

#Πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο επικίνδυνων υλικών στο Πάνακτο Βοιωτίας. Κινητοποιήθηκαν 32 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα, 1 Α/Φ και 2 Ε/Π.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 10, 2024

#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Πλατανάκια Βοιωτίας. Κινητοποιήθηκαν 31 #πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα, 3 Α/Φ και 1 Ε/Π.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 10, 2024 31 αγροτοδασικές πυρκαγιές

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από Ω/18:00/09-06-2024 έως Ω/18:00/10-06-2024 εκδηλώθηκαν 31 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 26 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη πέντε.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό