27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Οργισμένη απάντηση Παπαδόπουλου στον Ολλανδό ερευνητή για σεισμό στην Ελλάδα: «Αναξιόπιστη ιστορία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια οργισμένη απάντηση έδωσε στον Ολλανδό ερευνητή ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος σχετικά με την αναφορά του περί επικείμενου σεισμού μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην περιοχή των Δωδεκανήσων.

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος με ανάρτησή του αναφέρει ότι ο Φρανκ Χούγκερμπετς δεν είναι καν ερευνητής, αλλά ερασιτέχνης και ότι πρόκειται για αναξιόπιστη ιστορία.

Ο Χούγκερμπετς με ανάρτηση στο facebook υποστήριξε ότι τα Δωδεκάνησα κινδυνεύουν από σεισμό μεγέθους 6 Ρίχτερ καθώς στην Ελλάδα γίνονται κάθε περίπου δύο χρόνια και η τελευταία φορά που έγινε τέτοιου μεγέθους σεισμός στα Δωδεκάνησα ήταν τον Οκτώβριο του 2020.

Η ανάρτηση του Γεράσιμου Παπαδόπουλου

«Δήθεν πρόβλεψη σεισμού από Ολλανδό ερευνητή.1. Ερευνητής δεν είναι. Είναι ερασιτέχνης που βγαίνει στο διαδίκτυο και γράφει ό,τι θέλει. Στην αστρονομία υπάρχουν πολλοί πετυχημένοι ερασιτέχνες. Στη σεισμολογία ουδείς.2. Τα στοιχεία της δήθεν πρόβλεψης είναι γενικά και αόριστα.3. Η μέθοδος της δήθεν πρόβλεψης βασίζεται, λέει, στις κινήσεις των πλανητών. Πουθενά δεν έχουμε δει τα χαρακτηριστικά της μεθόδου και τους υπολογισμούς.4. Είχε, λέει, προβλέψει το σεισμό της Τουρκίας το 2023. Ανακριβές! Συμπέρασμα, αναξιόπιστη ιστορία.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό