12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οργή στο ΚΙΝΑΛ για δημοσίευμα που αφορά τη Φώφη Γεννηματά

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα στελέχη του κόμματος βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο και κατακεραυνούν τον εμπνευστή του άρθρου

Την οργή των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε άρθρο στην εφημερίδα Νέα Σαββατοκύριακο για την αναφορά του στη Φώφη Γεννηματά.

«Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της», αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενό του ο Στέφανος Κασιμάτης, ενώ σε άλλο σημείο επισημαίνει τα εξής:

«Βασιζόμενοι λοιπόν στις δημοσκοπήσεις, είναι προφανές ότι ο Λοβέρδος είναι ο υποψήφιος με τις μεγαλύτερες δυνατότητες να ενισχύσει την επιρροή του ΠΑΣΟΚ, διότι εκείνος είναι που επικρατεί στις προτιμήσεις του ευρύτερου κοινού, δηλαδή όσων δηλώνουν ότι θα μπορούσαν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ».

Ανδρουλάκης: Ντροπή για την απρέπεια

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη, κάνοντας λόγο για «ντροπή». «Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», έγραψε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ στο Twitter.

Χρηστίδης: Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα χωρίς κανένα σεβασμό

Δεν άφησε αναπάντητη στην αναφορά στη Φώφη Γεννηματά ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, κάνοντας λόγο για «αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα χωρίς κανένα σεβασμό».

«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χριστοδουλάκης: Περιφρόνηση και απαξίωση

Με αυστηρό τρόπο απάντησε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, στην αναφορά για τη Φώφη Γεννηματά.

«Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντησή μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση», αναφέρει σε δήλωσή του.

Κωνσταντινόπουλος: Οι συνηθισμένες αθλιότητες

Την έντονη αντίδραση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προκάλεσε η εν λόγω αναφορά, καθώς ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά.

«Οι συνηθισμένες αθλιότητες του κ Κασιμάτη, δεν ξεχνά να επιτίθεται στη Φώφη, ακόμη και τώρα @kinimallagis @pasokΘλίψη .Όλοι #mazi θα πάμε την παράταξη ψηλά.», έγραψε στο Facebook.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό