20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα ευρωπαϊκά ματς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, στο Λεβερκούζεν

Ειδήσεις Ελλάδα

EUROPA LEAGUE

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ
23.11.2021 | 12:07

Ο Ισπανός διαιτητής, Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαόθ, στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ομόνοια στη Λευκωσία
INTIME SPORTS

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Ορισμό για την 5η αγωνιστική του Europa League πήρε ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και η UEFA όρισε έμπειρο ρέφερι, κατηγορίας Elite. Ο λόγος γίνεται για τον 44χρονο Ισπανό, Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαόθ, ο οποίος σφυρίζει για τρίτη φορά παιχνίδι των ερυθρολεύκων.

Πέρυσι, βρέθηκε στη ρεβάνς των playoffs του Champions League με την Ομόνοια (0-0), ενώ το 2015 είχε διευθύνει το Ολυμπιακός – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-1 για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέβις και Παλομάρ, τέταρτος είναι ο Λάτρε και στο VAR οι Ερνάντεθ Ερνάντεθ και Μαγκάν.

Στον αγώνα της Μπρατισλάβας ανάμεσα σε Σλόβαν και ΠΑΟΚ για το Europa Conference League, διαιτητής θα είναι ο 36χρονος Ολλανδός, Ντένις Χίγκλερ, από τη 2η κατηγορία της UEFA. Έχει σφυρίξει άλλη μια φορά παιχνίδι ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα το Κραϊόβα – ΑΕΚ 0-2. Το καλοκαίρι είχε διευθύνει και το φιλικό Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ 1-0. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ζέινστρα και Ντικς, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φαν ντερ Έικ.

Εξάλλου, ο Τάσος Σιδηρόπουλος. ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα της Λεβερκούζεν με τη Σέλτικ την Πέμπτη (25/11) για τον 7ο όμιλο του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς, Χρύσα Κουρομπύλια, 4ος ο Άρης Διαμαντόπουλος και στο VAR οι Ιταλοί Μασιμιλιάνο Ιράτι και Μαουρίσιο Μαριάνι.

S24 Bet – Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό