24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ «καταπλάκωσαν» καταλάθος ball boy μετά από γκολ – Το βοήθησε ο Μπόουεν []

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση της Premier League με τη δεύτερη αγωνιστική. Στο Λονδίνο διεξήχθη ένα από τα πολλά τοπικά ντέρμπι, καθώς η Κρίσταλ Πάλας, υποδέχθηκε τη Γουέστ Χαμ. Ένα έντονο ματς, με πολλά μαρκαρίσματα και γρήγορο ρυθμό, με τα «σφυριά» να παίρνουν τη νίκη με 2-0.

Χτύπησε ball boy – Στο πλευρό του οι παίκτες της Γουέστ Χαμ

Τόμας Σούτσεκ και Τζάροντ Μπόουεν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο, για να δώσουν στην ομάδα τους την πρώτη νίκη της σεζόν. Στο πρώτο γκολ της Γουέστ Χαμ ωστόσο, οι εικόνες στους πανηγυρισμούς δεν ήταν ιδανικές, μιας και ένα ball boy τραυματίστηκε.

Οι παίκτες των «σφυριών» πήγαν προς το πέταλο των φιλάθλων τους για να πανηγυρίσουν αυτό το εκτός έδρας γκολ. Την ώρα που όλοι «γιόρταζαν», μία διαφημιστική πινακίδα γκρεμίστηκε, με αποτέλεσμα αρκετοί φίλοι της Γουέστ Χαμ, να πέσουν πάνω σε ένα ball boy που καθόταν εκεί.

A ballboy was momentarily trapped under an advertising board as West Ham fans celebrated Jarrod Bowen’s goal vs. Crystal Palace.

Bowen, Soucek and other West Ham players quickly paused their celebrations to help him out 👏 pic.twitter.com/HcWoGqcb4j

— ESPN UK (@ESPNUK) August 24, 2024

Ο Μπόουεν με το που αντιλήφθηκε ότι το νεαρό παιδί ήταν κάτω από τη διαφημιστική πινακίδα, πήγε άμεσα να το σηκώσει και να το πάρει αγκαλιά. Οι παίκτες της ομάδας του Λοπετέγκι, περικύκλωσαν το ball boy και το αγκάλιασαν, σε μία σπουδαία κίνηση, η οποία χειροκροτήθηκε από όλους τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό