27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Οπαδοί της Άστον Βίλα στο Καλλιμάρμαρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα υποδέχθηκε η Αθήνα τους οπαδούς της Άστον Βίλα, που το βράδυ της Πέμπτης (09/05, 22:00, Cosmote Sport 2HD) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Λίγο μετά τις 16:30 άρχισαν να καταφθάνουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο οι πρώτοι Άγγλοι φίλαθλοι, που έκαναν ουρές στα περίπτερα της περιοχής, από τα οποία έφευγαν φορτωμένοι με σακούλες μπύρες.

Κατά τις 18:00 κι ενώ είχαν αρχίσει τα συνθήματα και η κατανάλωση αλκοόλ κορυφωνόταν, ξεκίνησε η επιβίβαση στα λεωφορεία που θα τους μετέφεραν στο γήπεδο. Δεκάδες αστυνομικοί που ήταν στο σημείο έκαναν σωματικούς ελέγχους για τυχόν ύποπτα αντικείμενα, ενώ εξέταζαν κι αν διέθεταν μαζί τους εισιτήριο ή όχι.

flash.gr

Η κατάσταση θέλει ιδιαίτερη προσοχή τόσο από τους φιλάθλους των Άγγλων, αλλά και από εκείνους των «ερυθρολεύκων» μιας και από κάτι ασήμαντο μπορεί να προκληθεί, το παραμικρό και το κλίμα από γιορτινό να μεταφερθεί γρήγορα σε εκτεταμένο. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται να επικρατεί «πανικός» μιας και το γήπεδο ήταν sold out σε έξι ώρες, ενώ και οι οπαδοί σιγά σιγά καταφθάνουν για την έναρξη της αναμέτρησης.  Το flash.gr είναι εκεί για να σας, κρατάει ενήμερους, για κάθε λεπτό του παιχνιδιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό