23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Οπαδοί ομάδας της 3ης κατηγορίας στην Γερμανία έκαναν… τη νύχτα μέρα από καπνογόνα []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Χάνσα Ρόστοκ είναι μία ομάδα που «παλεύει» να σωθεί αρκετές σεζόν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Γερμανίας. Ωστόσο, οι πιστοί οπαδοί της ομάδας έφτιαξαν μία ατμόσφαιρα… κόλαση σε αγώνα της 3ης κατηγορίας απέναντι στην Ούντερχασινγκ. 

Όπως μπορούμε να δούμε στο παραπάνω βίντεο, οι φίλοι της Χάνσα Ρόστοκ στο πέταλο του γηπέδου έκαναν τη νύχτα… μέρα για την αγαπημένη τους ομάδα από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Για καλή τους τύχη, τα καπνογόνα δεν πήγαν στράφι, διότι η Χάνσα Ρόστοκ επικράτησε με το επιβλητικό 4-1 την Ούντερχασινγκ για την 7η αγωνιστική της 3. Liga. Αξίζει να αναφερθεί πως οι γηπεδούχοι, είναι στην 12η θέση του πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα έχουν μεγάλη διαφορά από τις θέσεις προβιβασμού για την Bundesliga 2.

Η γερμανική εξέδρα μας έχει… καλομάθει σε αυτές τις ατμόσφαιρες, καθώς σε όποια και κατηγορία να αγωνίζεται η εκάστοτε ομάδα, υπάρχουν φίλαθλοι που έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν όμορφα συναισθήματα για τους παίκτες που παίζουν.

Αξιοσημείωτο δε, είναι πως η Χάνσα Ρόστοκ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στη μεγάλη κατηγορία και στην Bundesliga, παρόλο που έχει αρκετούς οπαδούς. Αυτό, πρακτικά σημαίνει πως το γερμανικό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοί του, δεν νοιάζονται για τη φήμη της ομάδας, αλλά για την αγάπη τους για το πιο δημοφιλές άθλημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό