29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ομόφυλα ζευγάρια: Επιμένει στο «όχι» ο Πλεύρης

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεύτερος γύρος ενημέρωσης στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας για τους «γαλάζιους» βουλευτές επί του σχεδίου Νόμου για τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια. 

Προσερχόμενος στα γραφεία της οδού Πειραιώς ο Θάνος Πλεύρης  επέμεινε στις ενστάσεις του για το σχέδιο Νόμου, λέγοντας ότι στη διάρκεια της ενημέρωσης θα καταθέσει τα επιχειρήματά του. «Δεν υπάρχει κανένα ρήγμα στη ΝΔ» είπε ο κ. Πλεύρης. 

Θάνος Πλεύρης / Eurokinissi

Στον αντίποδα,  ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης ξεκαθάρισε πως θα υπερψηφίσει το σχέδιο Νόμου από τη στιγμή που δεν υπάρχει αναφορά σε «γονέα 1» και «γονέα 2» 

Υπέρ του σχεδίου δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη 

Δεύτερος γύρος ενημέρωσης στους «γαλάζιους» βουλευτές για τα ομόφυλα ζευγάρια / Eurokinissi

Στη συνάντηση στα γραφεία της ΝΔ και ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης. 

Ο Κωστής Χατζηδάκης στα γραφεία της ΝΔ / Eurokinissi

«Επειδή άκουσα για φροντιστήρια και μασάζ, εδώ συζητάμε για τον πολιτικό γάμο και τα δικαιώματα των παιδιών» είπε προσερχόμενος ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, σημειώνοντας πως οι βουλευτές θα ψηφίσουν όπως λέει η συνείδησή τους.  

Φωτ. Eurokinissi

Mεταξύ των «γαλάζιων» που εκφράζουν σοβαρή διαφωνία για το σχέδιο Νόμου είναι ο βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, αλλά και ο βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης

Mάξιμος Χαρακόπουλος / Eurokinissi

Nότης Μηταράκης / Eurokinissi

«Είμαστε όλο και πιο αισιόδοξοι» δήλωσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 

Φωτ. Eurokinissi

Aπαντώντας στις αιχμές του ΠΑΣΟΚ για το «μασάζ» στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε: «Άκουσα βουλευτές να ειρωνεύονται, να τους πως πως αυτή είναι μία πάγια διαδικασία η οποία κράτησε όρθια την παράταξη σε δύσκολους καιρούς». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό