33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ομόνοια: Στην Κύπρο έφτασε ο Σταύρος Παπασταύρου, εξελίξεις σε μεταγραφές και γηπεδικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Κύπρο έφτασε την Πέμπτη, ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, με σκοπό να συζητήσει «φλέγοντα» ζητήματα με τους στενούς του συνεργάτες.

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου. Ο ισχυρός άντρας των πρασίνων θα έχει την ευκαιρία να τα πει διεξοδικά με τους στενούς του συνεργάτες , με τους οποίους άλλωστε έχει στενή καθημερινή επαφή διαδικτυακά. Υπάρχουν ανοικτά κεφάλαια που χρίζουν περαιτέρω ενεργειών και ως εκ τούτου η κάθοδος του σε αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ότι καλύτερο και δεν επιλέχθηκε τυχαία.

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα ανοίξει το παράθυρο των μεταγραφών, για το οποίο αναμένεται να συζητήσει με την ομάδα προγραμματισμού, με πρώτο από όλους του Γέσπερ Γιάνσον. Σε πρώτο πλάνο το σημαντικό θέμα των ανανεώσεων, με τον Φαμπιάνο να ανανεώνει κανονικά παρά τον τραυματισμό του, ενώ στην ατζέντα του Προέδρου βρίσκεται εκ νέου το φλέγον θέμα του γηπεδικού. Υπήρξαν εξελίξεις στη Βουλή και τοποθετήσεις από τον πρόεδρο του ΚΟΑ Αντρέα Μιχαηλίδη για το Μακάρειο. Επίσης το τηλεοπτικό είναι ένα ακόμη εξίσου σοβαρό θέμα (θα δώσουμε σημαντικές πληροφορίες τις επόμενες μέρες).´Όπως συνηθίζει σε κάθε παρουσία του, περνά αρκετό χρόνο στο «Ηλίας Πόυλλος», έχοντας τετ-α-τετ με τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους παίκτες.

ΑΓ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό