31.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

«Ομολογεί ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ανακοίνωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, «απαντά» στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ομολόγησε με την ανάρτησή του ότι το κόμμα του δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα και ομολογεί ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες».

Στ. Κασσελάκης: Μπορώ να έχω και ζωή και καριέρα έξω από την πολιτική

«Από τη μακροσκελή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη από τις ΗΠΑ οφείλουμε να προσπεράσουμε το μεγαλύτερο μέρος της, το οποίο αναλώνεται σε σφοδρές εσωκομματικές επιθέσεις κατά πρώην και νυν «συντρόφων» του. Αυτά είναι δικά τους θέματα» σημειώνει ο κ.Ρωμανός.

Επίθεση Κασσελάκη σε Τσίπρα: Δεν υπάρχουν τοτέμ στον ΣΥΡΙΖΑ – Το σύστημα επιβάλλει δήθεν σωτήρες

Ο κ. Ρωμανός αναφερόμενος σε μια αποστροφή του κ.Κασσελάκη επισημαίνει:

«Ωστόσο, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε μια κυνική ομολογία. Παραδέχεται επί της ουσίας, και μάλιστα με τον πιο ωμό τρόπο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα, αναφέροντας επί λέξει: «Δεν πρόκειται αυτήν τη φορά να έχουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα της τελευταίας στιγμής, ένα copy paste από τα διάφορα τμήματα του κόμματος, με ισορροπίες μεταξύ των διαφόρων «τάσεων», και χωρίς επαρκή κοστολόγηση. Όχι. Θα φτιάξουμε πρόγραμμα για τα πάντα».

Ομολογεί, δηλαδή, ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες».

Και καταλήγει:

«’Απαντες πλέον αντιλαμβάνονται γιατί δεν τόλμησε να προσέλθει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, όπως είχε επανειλημμένα προσκληθεί, προκειμένου να αντικρούσει τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου για το υπέρογκο κόστος των προτάσεών του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό