24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ομάδα του NCAA σούταρε 111 τρίποντα και κανένα δίποντο σε επίσημο αγώνα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
13.12.2022 | 18:50

Referee Brian McNutt holds the game ball during a break in the action during an NCAA college basketball game between Illinois and Penn State Saturday, Dec. 10, 2022, in Champaign, Ill. (AP Photo/Charles Rex Arbogast)
AP PHOTO/CHARLES REX ARBOGAST

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ομάδα του NCAA ολοκλήρωσε αγώνα πετυχαίνοντας 40 από τα 111 τρίποντα που εκτέλεσε, ενώ δεν σούταρε κανένα δίποντο!

Ιστορία έγραψαν οι Pioneers, η ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου Γκρινέλ, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι κόντρα στο Emmaus Bible έχοντας σουτάρει 111 τρίποντα και κανένα δίποντο! Οι Pioneers, που αγωνίζονται στο Division III του NCAA, ευστόχησαν σε 40 τρίποντα, ενώ ακόμα είχαν 4/6 βολές, επικρατώντας με το ευρύ 124-67 της αντίπαλης ομάδας. Προφανώς αυτό δεν συνέβη κατά λάθος, αλλά επρόκειτο για συνειδητή επιλογή του προπονητή της ομάδας, Ντέιβιν Άρσενολτ, ο οποίος αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή μια σκέψη που έκανε εδώ και καιρό.

“Εδώ και 10 χρόνια αναρωτιόμουν αν θα ήταν εφικτό, αν θα λειτουργούσε για έναν ολόκληρο αγώνα και τι θα συνέβαινε. Ήταν σίγουρα ένα ενδιαφέρον πείραμα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανένας δεν πάτησε τη γραμμή του τριπόντου σουτάροντας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρσενολτ, ο οποίος δεν μπόρεσε ωστόσο να θαυμάσει την ομάδα του από κοντά, αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έμεινε μακριά από τον πάγκο του στο εν λόγω ματς.

PRINTSCREEN

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό