24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός – Athens Kallithea: Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου «πέφτει» σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας (26/08) με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Athens Kallithea στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 1HD.

Λίγη ώρα πριν το παιχνίδι για την 2η «στροφή» της Super League 1, γνωστές έγιναν οι αρχικές συνθέσεις για τους δύο «μονομάχους», με τον Ολυμπιακό να παρατάσσεται με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και μπροστά ως η τετράδα της άμυνας (από αριστερά προς τα δεξιά) οι Φρανσίσκο Ορτέγκα, Λορέντσο Πιρόλα, Ζουλιάν Μπιανκόν.

Έσε, Τσικίνιο και Ντόι θα είναι στον άξονα, ενώ η επιθετική τριάδα αποτελείται από τους Κρίστοφερ Βέλντε και Ζέλσον Μαρτίνς στα άκρα, ενώ στην κορυφή δεσπόζει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Στον πάγκο βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Αναγνωστόπουλος, Στάμενιτς, Γκαρσία, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Κοστίνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από το «διπλό» με 2-0 επί του Βόλου στη Μαγνησία, ενώ στην δική της πρεμιέρα η ομάδα της Καλλιθέας έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία του 0-0 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό