26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Επίσημο! Ακυρώθηκαν 265 εισιτήρια του τελικού | Αυτός είναι ο λόγος

Ειδήσεις Ελλάδα

Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι ακυρώθηκαν 265 εισιτήρια σε θέσεις που κάθονται φίλοι των «βιόλα».

Η UEFA ακύρωσε νωρίτερα μπλε εισιτήρια, τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία ήταν περίπου 600.

Η ΕΠΟ σε ανακοίνωση της έδωσε τον ακριβή αριθμό, αναφέροντας ότι ακυρώθηκαν 265 «για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του τελικού του UEFA Europa Conference League και η ασφάλεια όλων των θεατών». Ο λόγος είναι σύμφωνα με την αστυνομία ότι οι κάτοχοι τους τα προμηθευτικά: «με αντικανονικό τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας, καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Αποφασίστηκε να ακυρωθεί ένας συνολικός αριθμός 265 εισιτηρίων που αντιστοιχούν σε θέσεις που βρίσκονται στο χώρο που καταλαμβάνουν οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του τελικού του UEFA Europa Conference League και η ασφάλεια όλων των θεατών.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων έχουν ενημερωθεί για την απόφαση αυτή και τους ζητήθηκε να μην προσέλθουν στο γήπεδο καθώς δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση σε αυτό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό