24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα Πρίντεζη και Μάντζαρη και η πρόθεση του Σπανούλη να συνεχίσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν το τελευταίο μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας στην Euroleague, με αποτέλεσμα νυν και πρώην συμπαίκτες του να του στείλουν μηνύματα στα social media, ενώ ο ίδιος επεσήμανε πως θέλει να συνεχίσει να παίζει με τον Ολυμπιακό.

Στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας 2010-2020 συμπεριλήφθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, κλείνοντας έτσι όσους συμπεριλαμβάνονται σε αυτή. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν ο τρίτος Έλληνας της λίστας μετά τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Γιώργο Πρίντεζη. Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μάλιστα έστειλε και σχετικό μήνυμα προς τον Σπανούλη, ενώ το ίδιο έκανε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο Σπανούλης από την πλευρά του, σε δηλώσεις που έκανε σχολίασε πως θέλει να συνεχίσει να παίζει με τον Ολυμπιακό και δεν έχει βάλει ακόμα στο μυαλό του την ώρα που θα πει το «αντίο» στην ενεργό δράση.

«Σίγουρα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Τα κορίτσια είναι λίγο πιο πολύ της αγκαλιάς, τα αγόρια μου έδωσαν συγχαρητήρια και συνέχισαν την δραστηριότητά τους», είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο Βασίλης Σπανούλης και πρόσθεσε: «Εχω μάθει και στα καλά και στα άσχημα να είμαι ισορροπημένος και να τα αντιμετωπίζω. Εχω πολύ καλούς ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές και όλα πάνε καλά».

Σχετικά με το αν θα συνεχίσει να παίζει, απάντησε: «Φυσικά και θα συνεχίσω. Ακούω να λένε πως θα αποσυρθώ επειδή τραυματίστηκα και δεν μπορώ. Μου δίνουν “τροφή” τέτοια σχόλια, μου δίνουν κίνητρο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους. Θα παίζω όσο αντέχω και όσο κρίνω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου».

Τέλος, για το διάστημα της καραντίνας, απάντησε: «Μαζί με τον τραυματισμό μου ήμουν τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι. Με έξι παιδιά δεν ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα πέρασα ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου».

Δείτε τα ποστ των Πρίντεζη και Μάντζαρη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό