24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Τέλος ο Μαρτίνς – Πάει Ρέντη και ξεκινά προπονήσεις ο Κορμπεράν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», με τον Κάρλος Κορμπεράν να σηκώνει άμεσα «μανίκια», αφού θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν στο «διαζύγιο». Μάλιστα, το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών ήταν φιλικό και πλέον απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Πειραιά είχε δίωρη συνάντηση με τον Κάρλος Κορμπεράν, όπου συζήτησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, λίγες μέρες πριν τον πρώτο αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Europa League.

Ο νεαρός Ισπανός τεχνικός θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του, καθώς θα δώσει το «παρών» στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (01/08) και θα παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές από τους Κριστιάν Καρεμπέ και Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι πλέον ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας.

Αμέσως μετά τις «συστάσεις», ο Κάρλος Κορμπεράν θα κάνει την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Ολυμπιακού. Αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός κόουτς θα είναι στον πάγκο της ομάδας για τις αναμετρήσεις με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ την Τρίτη (02/08) θα μάθει τον αντίπαλο της ομάδας του για τα play offs του Europa League και του Conference League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό