23.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός: Στα «ραντάρ» της Λίβερπουλ ο Σαντιάγο Έσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Βρισκόμαστε κοντά στη λήξη της φετινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό υπάρχει «αναβρασμός», ώστε να… κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες που θα ενισχύσουν την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. 

Την ώρα που άπαντες στον σύλλογο έχουν «στρέψει» την προσοχή τους στην απόκτηση εξτρέμ και δημιουργικού μέσου, δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον αμυντικό μέσο των «ερυθρολεύκων» Σαντιάγο Έσε. 

Συγκεκριμένα, σελίδες από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης X με αντικείμενο τη Λίβερπουλ, μεταφέρουν από το πρωί της Πέμπτης (29/08) την πληροφορία περί «φλερτ» των «Reds» με τον Αργεντίνο χαφ. 

🚨 Liverpool Interested in 22 year old Defensive Midfielder Santiago Hezze of Olympiacos.

— Anfield Knowledge 🔴 (@AnfieldKnow) August 29, 2024 @AnfieldKnow

Και πώς προέκυψαν όλα αυτά; Από ένα αεροπλάνο! Από το γεγονός πως το ίδιο αεροπλάνο που παρέλαβε τον Κιέζα και τον έφερε στην Αγγλία, πήγε τον Μπάιτσετιτς στη Σάλτσμπουργκ και… αύριο πετάει για Ελλάδα.

Η διαδρομή του αεροπλάνου, αναλυτικά:

(28/08) Τορίνο – Λίβερπουλ

(29/08) Λίβερπουλ – Σάλτσμπουργκ

(30/08) Σάλτσμπουργκ – Αθήνα

Θυμίζουμε, πως παλαιότερα και η Νιούκασλ είχε ενδιαφερθεί για τον συγκεκριμένο παίκτη, είχε καταθέσει μάλιστα επίσημη πρόταση 18 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία, ωστόσο, είχε απορρίψει ο Ολυμπιακός, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως δεν ενδιαφέρεται να παραχωρήσει (τουλάχιστον) το φετινό καλοκαίρι τον Σαντιάγο Έσε.

Ο Έσε είναι μέλος της εθνικής Αργεντινής Κ23 που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ενώ αγωνίστηκε στα τρία από τα τέσσερα ματς της αλμπισελέστε στη διοργάνωση.

Ο 22χρονος βρίσκεται στον Ολυμπιακό από τον Αύγουστο του 2023 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2028. Με τη φανέλα των Πειραιωτών έχει καταγράψει 51 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ, αποτελώντας βασικό «γρανάζι« για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό