16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας κρατάει τον Κολοβέρο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά θα παραμείνει ο Ιωσήφ Κολοβέρος, κατόπιν απόφασης του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα

Από τη στιγμή που πέρασε με επιτυχία τα τεστ την τελευταία διετία, ο Ιωσήφ Κολοβέρος ήρθε η απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν, γεγονός που αν μη τι άλλο αποτελεί επιβράβευση.

Ο Κολοβέρος μετά τον έναν χρόνο στον Ολυμπιακό που έπαιξε στην Α2, πήρε μεταγραφή στον Ιωνικό. Με την ομάδα της Νίκαιας στην Basket League την περσινή σεζόν ήταν εξαιρετικός. Κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί του, καθώς είχε σε 20 αγώνες πρωταθλήματος 9.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά παιχνίδι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας και να μην τον παραχωρήσει για άλλο έναν χρόνο με την μορφή δανεισμού, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να τον βοηθήσει.

Από κει και πέρα, για την μια κενή θέση στη ρακέτα ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα πάρει τις αποφάσεις του πιθανότατα αφού επιστρέψει από τις διακοπές του στην Τήνο.

Η προοπτική του Κώστα Αντετοκούνμπο υπάρχει, αλλά δεν έχει προχωρήσει, το ψάξιμο συνεχίζεται και με την επάνοδο του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Αθήνα αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για τον παίκτη που θα σταθεί δίπλα σε Μουσταφά Φαλ και Τζόελ Μπολομπόι.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό