24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Ο Μάρκοβιτς ο Mister 91% με Λεβαδειακό και η αμυντική εικόνα του Σεμέδο ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σέρβος στόπερ σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του Wyscout αμυντικά είχε πολύ πιο καλή εικόνα από τον Σεμέδο στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Μπορεί ο Σεμέδο να έβαλε γκολ στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός, ωστόσο ο Πορτογάλος είχε καίρια ευθύνη σε τουλάχιστον 2 από τα 3 γκολ που δέχθηκε ο πειραϊκός σύλλογος με την ομάδα από τη Λιβαδειά.

Γεννημένος το 2000 ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είχε να πάρει χρόνο με τον Ολυμπιακό από τον περασμένο Αύγουστο και το ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το ίδιο ίσχυε βέβαια και για τον Σεμέδο με τη διαφορά πως ο Πορτογάλος είχε ως τελευταίο του παιχνίδι αυτό με τη Λουντογκόρετς που ήταν μετά τη Σλόβαν.

Έχει το ενδιαφέρον του να δούμε τις αμυντικές επιδόσεις του Μάρκοβιτς σε σχέση με εκείνες του Σεμέδο απέναντι στον Λεβαδειακό και σύμφωνα με τα στοιχεία από την πλατφόρμα του Wyscout. Βέβαια ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε – όπως προαναφέραμε – το ένα από τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στον αγώνα αυτόν του Κυπέλλου που έληξε στο 3-2 υπέρ των Βοιωτών.

Στο αμυντικό σκέλος ωστόσο ο Σέρβος τον νικά κατά κράτος, όπως βλέπουμε από τα στοιχεία της κορυφαίας πλατφόρμας του Wyscout. Ο Μάρκοβιτς είχε 91% στις μονομαχίες με 10/11 κερδισμένες και 100% στις εναέριες με 1/1. Είχε και 4 αναχαιτίσεις.

Ο Σεμέδο είχε από την άλλη 57% στις μονομαχίες του. Κέρδισε τις 12 από τις 21 που έδωσε και σε επίπεδο εναέριων μονομαχιών, δηλαδή διεκδικήσεων στον αέρα είχε ποσοστό στο 57% με 4/7. Ακόμα είχε και 4 αναχαιτίσεις. Ασχέτως της ευθύνης που έχει ο Σεμέδο σε 2 από τα 3 γκολ των Βοιωτών (στο κόρνερ του Λεβαδειακού είναι συνολικό θέμα για την άμυνα και ευθύνη του γκολκίπερ Κρίστινσον) η αμυντική εικόνα του Μάρκοβιτς είναι πολύ καλύτερη και από στατιστικής πλευράς.

Μένει να φανεί εάν αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε ο Μάρκοβιτς του δώσει και άλλες ευκαιρίες με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια. Επιπλέον και το τι διαχείριση θα υπάρξει για τον Σεμέδο που και αυτός είχε να παίξει καιρό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό