19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Οι «καραμπόλες» στους πάγκους στην Ισπανία που μπορεί να τον επηρεάσουν 

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Χετάφε εμφανίζεται να συζητά με Μπορδαλάς και με Μαρτίνεθ ως… back-up, δύο προπονητές που ο Ολυμπιακός έχει στα υπ’ όψιν του για τον πάγκο του.

Ο χρόνος κυλάει και λογικά την ερχόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για ανακοινώσεις σχετικά με τον επόμενο προπονητή του μετά και την τελευταία σειρά επαφών που θα κάνει ο Κορδόν σε ανοιχτή γραμμή πάντα με τη διοίκηση της ομάδας. Θα βάλει δηλαδή σε μία τελική κατεύθυνση το θέμα αυτό. Την ίδια στιγμή στην Ισπανία τα ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν.

Με… καραμπόλες σε πάγκους ομάδων που μπορεί να επηρεάσουν το… status για τον επόμενο τεχνικό των Πειραιωτών. Για τη Χετάφε εκτός από τον Πέπε Μπορδαλάς – που την κράτησε κατηγορία αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα μείνει – υπάρχει και ως υποψήφιος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Στην Ισπανία γίνεται λόγος για συζητήσεις και με τον Μαρτίνεθ. Δύο προπονητές που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού απασχολούν την ίδια ομάδα. Παράλληλα ένας έτερος υποψήφιος, ο Καγιέχα, έχει ακόμα υποχρεώσεις σε ισχύ με την ομάδα της Λεβάντε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό