24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός: Ξανά εκτός αποστολής ο Ρέτσος, πάει για… δεύτερο ντεμπούτο ο Κάρμο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Λαμία πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με στόχο τη νίκη και το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή όπου βρίσκεται για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στους «ερυθρολεύκους», ο Νταβίντ Κάρμο. Από την άλλη εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος δεν θα πάει ούτε στην Εθνική Ομάδα όπως έγινε γνωστό.

Τέλος, μόλις δύο παίκτες της Κ19 συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ισπανός κόουτς και αυτοί είναι οι Μουζακίτης και Κωστούλας.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: 

@olympiacosfc

Τερματοφύλακες: Πασχαλάκης, Τζολάκης, ΑναγνωστόπουλοςΑμυντικοί: Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, ΝτόηΜέσοι: Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, ΜουζακίτηςΕπιθετικοί: Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας 

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08), ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στη League Phase του UEFA Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα… διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους με τις:- Ρέιντζερς, Μπράγκα, Κάραμπαγκ, Τβέντε (εντός έδρας)- Πόρτο, Λιόν, Μάλμε, Στεάουα (εκτός έδρας) 

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν θα είναι η σειρά των αγώνων μιας και ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει το Σάββατο (31/8). Η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί 25-26 Σεπτεμβρίου, ενώ η όγδοη και τελευταία στις 30 Ιανουαρίου του 2025.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό