23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός νέα: Τα 5+1 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός νέα: Λήγουν τα συμβόλαια των Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αβραάμ Παπαδόπουλου, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Αχμέντ Χασάν, Μπρούνο Γκασπάρ και Εμρέ Μορ το καλοκαίρι. Τί θα κάνει ο Ολυμπιακός και πόσα χρήματα χρειάζεται για να τους κρατήσει;

Ολυμπιακός νέα: Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν εάν θα συνεχίσει η σεζόν ή θα στεφθούν πρωταθλητές δίχως να γίνει άλλος αγώνας. Η UEFA θα πάρει την απόφαση και όλα κρίνονται μέρα με τη μέρα, άλλωστε η πανδημία του κορονοϊού αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα. Βέβαια, όπως όλες οι ομάδες, έτσι και ο Ολυμπιακός σχεδιάζει την επόμενη σεζόν. Ένα από τα βασικά ζητήματα είναι οι ανανεώσεις και τα συμβόλαια που λήγουν. 

Όσον αφορά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ιδιαίτερη περίπτωση, γι΄ αυτό μένει εκτός των παρακάτω παικτών, που το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει στις πέντε περιπτώσεις.  

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος  γύρισε στον Ολυμπιακό τον Γενάρη του 2019, είναι αρχηγός εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Όποτε έχει κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, το έχει κάνει και με το παραπάνω. Άπαντες, έχουν άριστη εντύπωση για τον μαχητή Αβραάμ και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει τον πιστό του στρατιώτη.

Το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο, στη συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο πλευρές υπάρχει και συν ένα, το οποίο το ενεργοποιεί ο σύλλογος εάν θέλει. Τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα ήθελαν για τον Λάζαρο, αφού τον Φλεβάρη του 2019 υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και επέστρεψε στη δράση τον Δεκέμβριο του 2019. Μέχρι στιγμής έχει παίξει σε μόλις επτά παιχνίδια με ένα γκολ και το τελευταίο διάστημα ήταν μονίμως εκτός αποστολής. Οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι με το μέρος του, αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Αχμέντ Χασάν άλλη… ιστορία από τους προαναφερθέντες. Ο Αιγύπτιος έχει έρθει στην Ελλάδα με τη μορφή του δανεισμού από τη Μπράγκα. Να σημειώσουμε πως ο Χασάν επέστρεψε στον Ολυμπιακό κατόπιν εισήγησης του Πέδρο Μαρτίνς και πρόλαβε να σημειώσει τέσσερα γκολ. Βέβαια, για να αποκτήσει τα δικαιώματα του, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει η συμφωνία με τους Πορτογάλους. Είναι δεδομένο πως στον Πέδρο Μαρτίνς κάνει πολύ ο Χασάν και ο παίκτης παρά την αγωνιστική του απραξία έδειξε πως προσαρμόστηκε γρήγορα στα δεδομένα του Ολυμπιακού. Έχει πολλές πιθανότητες να μείνει στον Πειραιά.

Ο Μπρούνο Γκασπάρ αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αρχικά ήρθε για για να δώσει «ανάσες» στον Ομάρ και ποιοτικά λεπτά στον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα μετράει 14 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα και είναι ένας ποδοσφαιριστής που περισσότερο έμενε εκτός αποστολής. Το τελευταίο διάστημα πήρε περισσότερο χρόνο,αλλά δεν έχει πείσει σε τέτοιον βαθμό ώστε ο Ολυμπιακός να δαπανήσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να τον κάνει δικό του. 

Στο τέλος Ιουνίου λήγει και το συμβόλαιο του Εμρέ Μορ, ο οποίος είναι δανεικός από τη Θέλτα. Ο Τούρκος αν και ήθελε να κάνει επανεκκίνηση της καριέρας του κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να το έχει πετύχει. Με 47 λεπτά που έχει στην… πλάτη του πολύ δύσκολα θα πληρώσει ο Ολυμπιακός τα 4 εκατ. ευρώ για να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Πειραιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό