24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Νέα ανατροπή με Τσιμίκα και Νις – Τι γίνεται με τα ποσά της μεταγραφής (+photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέες πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως η Νις είναι πολύ κοντά στο να «κλέψει» τον Κώστα Τσιμίκα από τη Νάπολι αφού είναι σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον διεθνή αριστερό μπακ.

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (29/05) η Νάπολι φαινόταν πως είναι το απόλυτο φαβορί για να κάνει δικό της τον Κώστα Τσιμίκα. Οι πληροφορίες από την Ιταλία ανέφεραν πως οι «παρτενοπέι» είχαν προχωρήσει τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το Tuttosport η Νάπολι ήταν  σε επαφές με τους «ερυθρόλευκους» και έδινε μάξιμουμ 14 εκ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη, την ώρα που ο Ολυμπιακός ζητούσε 20 εκ. ευρώ.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, που θεωρείται αυθεντία σε μεταγραφικά ζητήματα, είχε πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του πως ο Κώστας Τσιμίκας είναι… μια ανάσα από τη Νις! Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, η γαλλική ομάδα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στη μεταγραφή του διεθνούς αριστερού μπακ.

Αυτό που έχει ξεχωριστή σημασία, είναι τα ποσά που αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο για το ενδεχόμενο «deal» του Ολυμπιακού με τη Νις, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γράφονται για τις συζητήσεις με τη Νάπολι. Είναι πολύ μακριά τα οικονομικά μεγέθη στα δυο ρεπορτάζ κι εδώ προκύπτει και το στοιχείο της… αμφιβολίας για το τι θα γίνει τελικά με την υπόθεση του Κώστα Τσιμίκα. photostory που κυκλοφορεί…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό